Tatlissannee12 Kızlar 5+6 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim bel fıtığı skolyoz hastasıym uzun zamandır hiç ağrım yoktu ama bugün sabahtan başlayan bel ağrım var yamuk duruyorum resmen çok kötüyüm yaşayan var mı normal mi napmam lazım hareket edemiyorum çok ağrıyor
Ftmaag Tatlissannee12 2.5 haftadır acıdan uyutmuyor sol kalçam batıyor benim geçmiyor umarım sizin böyle olmaz çok zor bir acı
Nes7616 Tatlissannee12 sırt egzersizi yapın gebeliğe bi zararı olmaz zaten ğturarak yağın hatta içiniz rahat eder ve gebelik boyunca da pilates yapın amca öyle geçer yoksa 30 şu haftalar mahvolursunuz ağrıdan
Ftmaag Tatlissannee12 1 haftadır ağrım çok yoktu biraz önce sanki bacağıma bıçak saplanmış gibi bir acıyla uyandım gerçekten çok zor
cerennncee Bende de fıtık var hamilelikte dönem dönem çok zorladı beni. İlaç içemediğimiz için de sıkıntı.. ben belime sıcak su torbası koyup uyuyordum onun çok faydasını gördüm bir de sıcak duş
Ftmaag Nes7616 fizik tedaviye başlamayı düşünüyorum dediğiniz gibi 30. Haftalara yaklaşırken mahvoluyorum. Dün hiçbir ağrım yoktu gece aniden yatak batmaya başladı uyutmuyor ve ağrı karnıma vuruyor çoğu kişi fizik tedavi ile şifa bulmuş ben de gitmeyi düşünüyorum