Hatunnn Derya341986 bebisim 3450 dogmustu, 25 gunluguz suan skmaya basladi 4170 gr olduk. Elimde bi 20-30 tane var sanirim bitince 2 ye geceriz. İste 1 bucuk ay filan kullanmis oluruz diye dusunuyorumm. Bebek kilo aldikca bacaklari skıyor rahatsiz ediyor.
Miss Derya341986 2 paket 1 beden 2 paket 2 beden aldım şimdilik hazırlık amaçlı benimde 15 günüm kaldı🙈
Zhrnc Derya341986 1 ay kullanabıldım 4 kilo olunca sıkmaya başlamıştı Şuan 4 aylık 6 kilo oğlum ve 3 numara kullanıyoruz 3 numaraya da 3 aylık olduğunda başlamıştım Üstündeki kilo aralığı doğru değil bence Çünkü yanları sıkıştırıyo bacakları
Zhrnc Bisaniye canım naçizane tavsiyem o zaman cok fazla 2 numara alma Çünkü 2 numarayı ben fazla kullanmadım 1 ay kullandım benim oğlum zayıftı bide Şuan 6 kilo ve biz bir aydır 3 kullanıyoruz
Bisaniye Zhrnc 2 almadım canım direk 3 aldım 5-9 kg çünkü zaten 5 kilo olmuştur bile biz kontrol geldikten sonra diye düşündüm:) herkes 1 i bile ne kadar uzun kullanmışsınız dedi. Gerçi çok sıkıntı olmadı son paket sıkmaya başladı sadece :)
Bisaniye Ebalp evy baby 1 numara 2-5 kg ve prima premium care 1 beden 2-5 kg kullandık. Primadan memnun kalmadık evy baby 3 numara ile devam edicez
Betllll Derya341986 bebeğin kilosuna göre değişir cnm ben sleppey kullanıdm başta 2ayında 2numaraya geçmiştim ama birazda büyük geliyodu şuan 5aylık 4numara kullanıyorum şuan prma sleppey 3numara çok sızdırıyodu
istanbulluanne Derya341986 Ben 2 paket kullanip 2 numaraya gectm cnku zten 4 kiloya yakin dogdu oglm sizdirmya basladi bez.
istanbulluanne Goncaaa Benim gbi cocuk bi kere cis yapinca degistiriyorsa günde 20 tanede kullanılıyor 🤣
deletedmom6295 Derya341986 oğlum 2900 doğdu bir paket sıfır dört paket bir numara kullandık şuana kadar daha iki paket kullanırız muhtemelen
MerveLn Derya341986 Bizde 1 paket yenidoğan 2-5 kilo, 2 paket 3-6 kilo aldık daha almadık doğduktan sonra alırız diye ☺️
Ellaynagme Cok almayı tavsiye etmem. Cunku her bez her bebege malesef iyi gelmiyor. Dogru bezi buldugunuzda stoklanır ztn
shtngstr Derya341986 arkadaşım bana 2 paket al abartma demişti. Hem alerji yapma riskine karşılık hemde zaten yetiyor 2ye geçiyorsun demişti bende 2 paket aldım koydum stok yapmakta mantıksız geliyor alerji vs olursa diye 🤷♀️
Goncaaa Halvaci biz ebebek indirim döneminde baya uyguna denk gelince aldık artık kullandığı kadar kullanır inşallah ☺️😇