Puhukuzusu Derya341986 Ben happy kids’i de indirdim Bebek doğmadığı halde, hayali bir şekilde Doğum tarihi girdim, bence orada sor, hızlı cevap alırsın :-)
MomBse Derya341986 valla bende 2 paket 72li 1 numara aldım 2 paket de 108li 2 numara aldım 1 numaranın 2 paket yeteceğini gayet de düşünüyorum sonrasında kime sorduysam 2ye geçmiş zaten 2 paket yeterli olur diye düşünüyorum yani
Elaylama Derya341986 ben sorduğumda 1 paket kullanan var, 1,5 paket kullanan var ama genelde 2. Paketin bir kısmı elde kalmış. Yaklaşık 1,5 paket kullanılıyormuş ağırlıklı olarak bu cevabı aldım ve o nedenle 2 paket 1 numara aldım.
Marpling Derya341986 biz 200 aldık ilk ay çok gidiyor.mutlaka kakalı oluyor bez.bir ay kesin kullanırsın.biz bir buçuk ay kullandık
Goncaaa Biz 200adet aldık garanti olsun diye günde 8taneye kadar kullanılabiliyor diye riske atmayalım dedik indirim varken aldık arkadaşımız 19günde 112tane harcadığını söylemişti 😳😬
istanbulluanne Goncaaa Benim gbi cocuk bi kere cis yapinca degistiriyorsa günde 20 tanede kullanılıyor 🤣
Drycgds Derya341986 ben 1 numara sleepy aldım bi paket içinde 70 tane var 2-5 kg. Başka almıcam 2 numarasını alırım oda 3-6 kg
Elaylama Ben 2 paket 1, 2 paket 2 beden aldım. Bez yararsa pişik yapmazsa doğduktan sonra stoklu gidicem şimdiden çok çok almaya gerek yok. bence 2 tane 1 numara al çünkü bazen 1 kilo bile bezin kullanışını çok etkiliyormuş. zaten sıvı kaka döneminde taşmalar çok oluyormuş hani belki 2'ye geçince daha çok bez kullanman gerekir bebeğe tam oturmazsa. Ben böyle bi sonuca vardım sorup soruşturup. ☺️
031965 Ben sadece 40lı bi sleppy aldım 1 numara. Yarar yaramaz bilemediğim için stok yapmadım fazla da almadım. Alsak mı acaba? Duruma göre eşim gider getirir hemen diye düşündüm açıkçası
bkocak10 031965 bende sizin gibi düşünüyorum. Belki aldığım bebeğimin poposuna uymayacak pişik yapacak fazla alıp tasarruf yapayım derken zarar da edebiliriz. O yüzden bebeğimin doğumundan sonra stoklamaya başlarım.
Bisaniye Derya341986 merhaba canım senin için toplam kaç tane kullandığımızı hesapladım. Bebeğim 2 ay 6 günlük 386 tane 1 beden kullanmışız 40 tane kaldı son onları da bitirip büyük numaraya geçicez. 5 kilo oldu oğlum bezden çiş ve kaka taşıyor artık bacakları da hafif sıkmaya başladı :)
Zhrnc Bisaniye canım naçizane tavsiyem o zaman cok fazla 2 numara alma Çünkü 2 numarayı ben fazla kullanmadım 1 ay kullandım benim oğlum zayıftı bide Şuan 6 kilo ve biz bir aydır 3 kullanıyoruz
Aycatpzkrkmz Bir paket alın hanımlar ben bir paket 1 numara 2 paket 2 numara kullandım fazla stoklamayın belli olmuyor 😊