Uykusuzgeceler Semen çok heyecanlıyım inanın bugün ilk defa midem bulandı kendime nazar ettim sanırım çok iyiyim bulantım yok diye diye kahvaltıyı zor yaptım 😏
Dilek25 Semen biz bugün 5+4 olduk çok şükür. Perşembe günü kese göründü salı günü tekrar gideceğim kontrole içim içime sığmıyor 😍 bu ara belirti olarak kasık ağrısı ve göğüslere dolgunluk ve acıma hissi luanlık başka bi belirtin yok 🤰😌
Semen Dilek25 bende çok yasıyodum bitti suan da kaşık agrim yok ama gaz sancım çok ve uyku halin fazla 🤭🤭
Uykusuzgeceler Zeynebaqazde iki kez gittim ilkinde kese daha yok dedi ikincide çok küçük dedi 1 hafta sonra da kalp atışı için gidicem
Bsrabuse Semen inşallah canım benim ki 6 haftalık görünüyor ama bence 4 haftalık geç döllenme zaten adet tarihlerim hiç düzenli değil o sebebdendir
Selcen Semen 5+2 olduk keseyi gördük ufacık ama hala tedirginim hayırlısıyla kalbi duyarsak Perşembe gidicem allah hepimize nasip etsin inşallah
Semen Eylul0212 Selcen hayırlısıyla duyman dileği ile canim bana da kese görünüp kalp atışını duymak istiyorum bebeğimin Allahım umudumuzu yarıda bırakmasın
Eylul0212 Haticekrks bugün bende tam 6+4 hafta dayım 😂😀😀😀 sağlıkla kucağımiza alırız inşallah . Sizin kalp atışı için bişey dediler mi
Haticekrks Eylul0212 ultrasonda sadece bi hareketlilik olduğunu söyledi kalp atışlarını görmüştü duyabilmek için alttan muayene ederiz ama gerek Yok dedi 21inde tekrar gdicez yüksek olasılıkla duyarız dedi inşallah 🥰
Zeynebaqazde Uykusuzgeceler ben henüz gitmedim 7 haftalık olunca dediler git bende merakla bekliyorum hayırlısı hepimiz için inşAllah
Semen Uykusuzgeceler bana da kese göremedi suan da 6. Haftayı bekliyorum en azından netleşir birşeyler
Semen Zeynebaqazde bende doktora gitmek icin 6. Haftayı bekliyorum hem kese görürüm hem de kalp atışı duyarım diye
Selcen Semen amin canım inşallah bugün kü belirtiler de şişkinlik olur diyor hakkaten öyle şişkinlik hissediyorum sizde belirtiler ne ?