Semen Hamileliği yeni öğrenenler ici içine sigmayanlar tedirgin ve bebeğinin kesesini görmeyi bekleyenler nasılsınız Can anneler
Seherr Semen günaydın canım bugün 5+5 olduk :) sanırım yavaş yavaş mide bulantıları başlıyo tam 5 haftalıkken karından keseyi gördğk salı günü kalp atışı için gidicem inşallah bir aksilik olmaz da duyarım 😇 sen nasılsın nasıl gidiyo belirtiler başladımı
Damla6606 Semen meraba ben ikinci kez anne olucam şuan 5 hafta 3 günlük olması lazım henüz doktora gitmedim randevu gününü bekliyorum rabbim saglıklı versin inşallah 😊
Bsrabuse Semen günaydın normal de 6 haftalık görünüyor ama geç döllenme olduğu için keseyi görmeyi bekliyoruz ☺️
Semen Seherr hadi insAllah canim hafif hafif ara bulantılar gaz sancıları ve karin agrisi var insAllah kesesini goruruzzz çok istiyorum bende
Haticekrks Merhaba 😊 6+4 olduk bir hafta sonra kontrolümüz var kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah 🥰
Eylul0212 Haticekrks bugün bende tam 6+4 hafta dayım 😂😀😀😀 sağlıkla kucağımiza alırız inşallah . Sizin kalp atışı için bişey dediler mi
Bsrabuse Semen inşallah canım benim ki 6 haftalık görünüyor ama bence 4 haftalık geç döllenme zaten adet tarihlerim hiç düzenli değil o sebebdendir
Semen Sirincili hayırlısıyla görelim insAllah bazıları bizimkini gebelik saymıyor canim blogda kadının biri hangi ara hamile olduğunu öğrendin de buna seviniyorsun yazmış sinir oldum sabah sabah insanın umudunu kirmada üstlerine Yok acaba bi tek ben miyim bu kadar erken öğrenen dedim
Sirincili Semen canım insan 4 gözle bekleyince valla öğreniyor. Bırak desinler allah herkesin kalbine göre versin
Hyrydnc42 Semen bende 5+2 yim 🥰 daha keseye gitmedim doktorum salı çağırdı ama perşembeye kadar bekleyecem belki kalp atışını da duyabiliriz diye 🥰
Kereminannesihtc Hyrydnc42 bende persembeyi bekliyorum ama kalp atisi icin sanirim erken daha. Bi umit gidecegim bakalim