Tubau anladım teşekkür ederim 😊
1 buçuk yaş çocuk eğitimi
Birikiucdort4 her gittiğiniz odaya kendinizle götürmenizi tavsiye ederim
(Tualet haric😂)
Koruyucu takmakda iyi fikir
Arzu45 öyle yapıyorum genelde gittiği her yerde peşinden gidiyorum ama ordan uzaklaştırsamda sürekli gidiyor ben de fikir almak istedim öyle ne yapabilirim diye 😊
Birikiucdort4 benim kızımda öyle pirizdir kablodur gidiyor Allah’a bizde yüksek yerde çoğu o yüzden erişemiyor.
Birikiucdort4 priz koruyucu takın. Kızmakla anlamaz çok küçük daha
Arzu45 anladım güzel fikir teşekkür ederim 😊
Reina evet haklısınız 😊
Birikiucdort4 priz koruyucu alabilirsiniz dolaplara kilit takabilirsiniz sivri eşyaları kaldırabilirsiniz ama kızmayın bi ise de yaramaz sadece belki korkak bi çocuğunuz olur Allah korusun.ben müdahale çoğu şeye etmiyordum ama priz gibi tehlikeli bişey yaptığında tehlikeli diyordum her zaman demeyin ama yoksa ciddiye almaz gerçekten tehlikeli durumlar hayır o tehlikeli diyin ama kizmadan dümdüz
Minnaksever anladım çok teşekkür ederim haklısınız bende çok kızmıyorum tabi ki ama hafif hayır yapma diyordum sizin dediğiniz gibi küçük ya anlamaz doğru diyorsunuz sagolun😊😊🌸
Birikiucdort4 benim kızımda 1.5 yaşında ve aşırı yaramaz. Keşfetme dönemi. Yapacak bir şey ve kızmayın. Çünkü öğreniyorlar aslında bu o çocuğun normal olduğunu gösterir. Sizin kontrolünüz de keşfetsin. Prizlere koruyucu takın, tehlikeli gördüğünüz şeyleri kaldırın. Yapacak bir şey yok bu bir süreç. Sağlıklı olsunlar da ❤️
UmAlya anladım teşekkür ederim kesinlikle haklısınız bende öyle çok kızmıyorum zaten böyle hafif bir sesle yapma hayır gibi ama dediğiniz doğru tabiki sadece fikrinizi almak istedim en iyisi ❤
Birikiucdort4 dikkatini başka yöne çevirin
Nzlelms teşekkür ederim ☺
Birikiucdort4 aslında kızmak yasaklamak bı nevi teşvik etmek gibi çocuklar yasak olanı daha çok merak ediyorlar ve hayır dedikçe inatla ona bakıyorlar dokunuyorlar illaki bı elini sokuyorlar yani aslında bu geçmiyor ya 6 yaşındaki oğlum halen daha yapıyor. Tabiki prizleri ellemiyor artık ne olduğunu bildiği için ama sizin ki küçük siz prizlere kapak takabilirsiniz çekmecelerde dolaplara koruyucu kilitler yani önlemler alın ama kızmak hayır demek bı çözüm değil maalesef daha çok teşvik etmek hayır dediğiniz şeyi çocuklar daha çok merak ediyorlar
Htcyvz kesinlikle öyle haklısınız yani o yüzden dediğiniz doğru teşekkür ediyorum ☺❤