Pamuk ipos Umuttepeden vazgeçmek değil ben yüksek riskli serklajli gebeydim. Umuttepe Perinatoloji çok dolu olduğu için şehir hastanesi Perinatoloji ye yönlendirildim. İyi ki şehir hastanesinde doktorumla tanistim dönüm noktam🥹
ipos Pamuk ismi nedir doktorunuzun? O zaman ben de ilk kontroller için umuttepe’ye gidebilirim iyi olduğunu anladım söyleminizden ☺️
Pamuk ipos Gökçe Naz Perinatoloji uzmanı. Evet umuttepeyi seviyorum asistanların çoğu arkadaş gibi davranıp herseye cevap veriyorlar.Tabi arada suratsız olanlar da var🥴
_Butterfly hunilimom çocuk doktoru için Kocaeli şehir hastanesine mi gidiyorsunuz ? Memnun kaldığınız doktor var mı?
Mrs_Demir Ebruli08 ben şehir hastanesinde doğum yapıcam nasipse emine bihter gündoğdu doktorum çok memnunum ilk kızımı umuttepede doğurmuştum mecburiyetten zaten o zaman şehir hastanesi açılmamıştı neyse dediğiö gibi ben dr çok memnunum tavsiye ederim
_Butterfly Mrs_Demir çocuk doktoru için nereye gidiyorsunuz ? Şehir hastanesi ise memnun kaldığınız var mı?
Mrs_Demir _Butterfly ben ilk doğumumda umuttepedeydim ama diliskelesinde oturuyorum burda çocuk doktoruna gittim 2.side kasım sonunda doğucak ondada burda giderim çocuk drna büyük ihtimalle bir bilgim yok yani