Riley Bir arkadaşım orada 3 sefer normal doğum yaptı, eğer normal doğum düşünüyorsan ideal bir yer. Zorda kalmadıkça sezeryana almıyorlar diye biliyorum
qusel Pamuk kaç gün yatırdılar. Ben tek kalamam heralde özele giderjm mecbur ama riskli olduugm için drlar tıp fakültesinde filan doğum yap diyorlar
Pamuk qusel Doğumdan önce ciğer geliştirici vs için 2 kere yattım.Suyum gelince 4 gün yattım. İlk erken dogumumu umuttepede yapmistim bebek gibi ilgilenmislerdi.Hic refakatçi yok diye uzulmemistim. Ayrıca umuttepede özel oda var ücretli boşluk olursa eşin kalabiliyor.
qusel Pamuk e kuzum olmuyor demiştin ya dun ☺️☺️ Birde benim sezeryan olacagi için yanlız kalmam imkansız
Pamuk qusel kuzum olmuyor demiştin ya dun ☺️ Ben şehir hastanesi hakkında olmuyor diye konuştum.Umuttepe hastanesi hakkında olmuyor diye bisey konuşmadım.
qusel Pamuk banada Drlar tıp fakültesi önerdiler yada büyük bir hastane şehir hast vs. Bakalim birinden birine gjdixem artık 😔
Nuraaaay11 qusel şehir hastanesi berbar kesinlikle önermem, ben orda erken doğum yaptım. Eşim içeri kaçak Göcek giriyordu güvenlikler hep çıkartıyordu en son WC ye saklanıyordu kesinlikle içeri almıyorlar hemşireleri ebeleri de çok sert egoist
qusel Pamuk oraya randevu aldığımda yine mhrsden mi alıyorum birde önereceğiniz Dr varmı. Aybide genel yapmayan bir ekibe gelirsem ölürüm 😆
Saltdua Ebruli08 Benim arkadaşım orda yaptı bir yıl önce çok memnun kalmıştı hemşireler çok güzel ilgilendi benle dedi hatta refakatçin yoksa sıkıntı yapma biz bakarız sana demişler arkadaşım çok güzel geçtiğini söylüyordu bana
Pamuk qusel Orada sabit doktora alınmıyor umuttepenin sitesinden randevu alacaksınız gece 12 de. Zaten 6 7 tane asistan var hepsi çok iyi.Bu soruyu sorup ayrıntılı konuşursunuz
qusel Pamuk Pamuk tabiki tıp fakültesinde hoca görmek mucize 😆bu gece deneyeyim almayı baklaim. Ben marmaraya gittiğimde akşam 8 deydi iyiki sormusum yoksa uğraşır dururdum
ipos Pamuk peki umuttepe’den neden vazgeçip ikinci doğumu şehir hastanesinde yaptınız? Ben de hamileliğimin çok başındayım ama doktor işlerini düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Bağkurluyum ama prim borçlarımı ödemiyorum haliyle acaba vergi açılışımı kapatıp eşimin sigırtasına mı geçmeliyim diye düşünüyorum. Bir de şehir hastanesinde doktorunuz kimdi? Soru bombardımanı oldu biraz kusura bakmayın
Ummuhanyeslova Pamuk sizinle iletişim kurmuştum normal doğum yapmıştınız sanırım ben sezeryan olacağım onunla ılgılı bılgı almam lazım
Pamuk ipos Umuttepeden vazgeçmek değil ben yüksek riskli serklajli gebeydim. Umuttepe Perinatoloji çok dolu olduğu için şehir hastanesi Perinatoloji ye yönlendirildim. İyi ki şehir hastanesinde doktorumla tanistim dönüm noktam🥹
Tugcetek7 Glsnerkyncksl ben bu konuda soru sordum ordan bakabilirsiniz bikaç kişi yanıtladı özel hastane fiyatlarını. Arama yerinde Kocaeli diye aratabilirsiniz