Duygu07 Korkma canım Allah’ın izni ile bir şey olmaz dualarım seninle. Çok şükür ki kilosu haftası iyi korkma
JeyranAhadova bende 34deyim. erken dogum riskimde var. feci degilde boyle adet olunca olan gibi karnıma agrı geliyor 10/15 saniye gechiyor, yine geliyor
GamzeBalcDemircan Ne oluyor bu 34 haftalıj bebişlere bende dün kontrole gittim sancım çıktı serum takıldı ewe gönderdi ama heran tetikte ol gelebilir dedi ilk doğumumda 35 haftalık olduğu için buda erken gelebilirmiş dua edin kızlar ne kadar kalsa okadar iyi kilosu 2.450 azıcık daha kilo alaydı
HasretEmre Benimde 1 haftadır sancım var 34 haftalık olduk belimde kasığımda dizime doğru vuruyor adet ağrısı gibi gece yatarken ve özellikle sabah kalkmadan önce ilk gebeliğim ve korkuyorum yarın bende gidicem doktora 😔
Mavisbonck arkadaslar sezeryandan yeni çıktım biraz solunum sıkımtısınvarmıs 1-2 gün falan durur dediler Suan pek iyi değilim narko etkisinden de çıkamadım insallaj hayırlı haberler vericem
GamzeBalcDemircan Mavisbonck geçmiş olsun hayırlı olsn bebişte çıkar sağlıkla 1-2 güne kaç haftalıktın kaç kilo doğdu benimde eli kulağında erken gelcek şimdi doktordan geldim tetikteyim