Kızlar 38+1 erkek bebeğe hamileyim ev işine kendimi verdim yoruldum haliyle ve şuan belimden başlayan bir ağrı var ve bebek çok hareketli olup alt bölgeme basınç yapıyor sanki çıkacak gibi 🙁yardımcı olur musunuz
38+1 sancı mı bu
Belden olunca ve düzenli Aralıklar ile gelince Doğum sancısı diyorlAr canım. Ben de şu an ağrı çekiyorum ama benimki kasıktan geliyor belden değil fakat düzenli aralıklarla geldiğinden emin olamıyorum bekliyorum evde 2saattir. 1saate daha geçmezse eşimi uyandıracağım 🤷🏻♀️
Aysunh bende 36 3 haftaligiz cnm.bende bu ara lar iş yapıyorum. Dün mesela yoruldum baktım belim ağrıyor karnım aşağıya baskı yapio dinlence geçti.
Bende şimdi uzandım dinlenmeye ev işini en sona bıraktım bitireyim derken sonuç böyle iki tane cam sildim perde ütüledim astım yatak odasını biraz toparladım ve şuan af edersiniz vajina da agrı var inşallah gelmez simdi 🙁
Aysunh hayırlısı de boşver ev kirli kalsa nolur elbet halleder Yanınıza gelen biri Doğumdan sonra da☺️
Nostalgiaplatz hallettim sayılır çogu şeyi de halıları mı yıkamaya verdm onlar gelecek süpürüp sericwm daha hastane cabtamo hazırlamadım
Aysunh hayırlısı canm. Hem gelsede artık büyümüş annesi..bende 38 de sezeryan olcam inş.
Rabisaliiii oh oh ne güzel Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Aysunh aminnn 🤗