Kızlar son günlerde geceleri tuvalete çok kalkıyorum sıkışık olarak. 38+7yani 39.haftayı doldurdum bugün. Yaklaşık 1saat önce saat 5gibi uykumdan uyandım idrarım sıkıştırdı sandım onun ağrısı sandım ama tuvaletten sonra da geçmedi kasıklarımdaki ağrı ve regl ağrısı gibi bacaklarıma da vuruyor. Dakika tuttum 5dakikada bir 8dakikada bir falan oluyor hala. Duşa girdim çıktım hemen ama hala geçmedi 1saat oldu. Eşim de çok panik hemen uyandırmak istemedim size sorayım dedim sizce bu Doğum sancısı mı? Baya ağrıyor kasıklarım ama ne suyum geldi ne nişanım 🤷🏻♀️
Doğum sancısı mı? Yalancı mı? 39hafta🤔😰
Nostalgiaplatz, başlığı Doğum sancısı mı? Yalancı mı? 39hafta🤔😰 olarak değiştirdi.
Nostalgiaplatz canm sancin siddetliyse ve duzenliyse dogum sancin olablr burda okuduklrima gire bazi kisilerde nisan ve su dogum aninda gelebikiyormus sen kendini takip et artiyorsa ve surekliyse bence doktoruna haber ver ve gidin hastanye Allah bir avzda kurtsn ins
Makbuss şiddetli bi ağrı ama belime vurmadığından sadece kasığımdan olunca ağrı Doğum sancısı mı emin olamadım. Buradaki bayanlar hep diyor belinden gelmeli vs diye ondan😔
şiddetli bi ağrı ama belime vurmadığından sadece kasığımdan olunca ağrı Doğum sancısı mı emin olamadım. Buradaki bayanlar hep diyor belinden gelmeli vs diye ondan😔
Nostalgiaplatz gerçek doğum sancısı belde başlar yanlardan kasıklara vururmuş bir hemşire söylemişti nette baktım orda da aynısı yazıyor bele ağrı giriyorsa gerçek olabilir ama yinede bi hastaneye gidin
Nostalgiaplatz o halde biraz bekle baktin hala ayni sabah git doktora ins dogum sancilarindir
Nişan su gelmesi gerekmiyor canım sıcak bir duş alıp dinlendi isen geçmedi ise ve düzenli bir ağrın varsa başlangıç olabilir hadi hayırlısı
Aysunh hayırlısı bekliyorum bakalım azcık daha bişiler yiyorum belki hastanede iZin vermezler diye😂
Nostalgiaplatz süresinin düzenli olması lazm bi 5 dk bi 8 dk ysa o gerçek sancı değildir. 20-25 dk dan başlar giderek azalır. 5 dk ya düşünce bidaha 8 dk ya çıkmaz yani. Siz yinede dikkatli olun
Nostalgiaplatz benimde şuan ağrım var temizlik yaptım 38+1 belimden başlıyor ağrı bebek çok hareketli ve basınç yapıyor alt bölgeme çıkacak gibi. Ne yapayım bilemedim bende 😕
Nostalgiaplatz şöyle söyliym benim saat gece 10 da hafiftenbaşlamıştı. 12.00 den itibaren 20 dk da bir gelmeye başladı. O aralarda uyudum sancım daha çoo şiddetli değildi. Gelince uyandım tekrar uyudum zaten 40-50 saniiye sürüyo. Hep dakikaya baktım sancım geldiğinde. Giderek düştü dakika aralığıve düştükçe şiddetş arttı. Mesela 1 saat boyunca 20 dk da bir geldi. Yarım saat boyunca 10 dkda bir sonra giderek kısaldı. Saat sabah 5 te 3 dk da bire düşmüştü. Artık yerimde duramıyodum sancı geldiğinde öyle rahatsız ediyodu yani. Sizede fikir olsun
tomurcukannesi kasıkta mı oluyordu ağrı peki yoksa belde mi? Bacaklarınıza da vuruyormuydu
- Düzenlendi
Aysunh canım senin beldeyse ve bir de düzenli aralıklarlaysa bence doktorunu ara. Ben sadece kasıklarımda ağrı var diye emin olamıyorum belimden de ağrı vursa hastaneye gitcektim
Nostalgiaplatz yok hem kasık hem bel ama daha çok kasık. Adet ağrısı gibi başlayıp çoo çok şiddetleniyo. Ama 40. Haftamda benmde çok oluyodu doğurcam sanıyodm mesela 1 saat 2 saat bel ağrım oluyodu oturamıyodum resmen. Tam heralde bu doğum sancısı diyodum hastaneye giderken geçiyodu bidaha gelmiyodu 3 defa hastaneye gittim doğuruyprum diye😄 ama gerçek sancı geldimi anlıyosun emin ol hiç yaşamadğın bişe olduğunu farkediyosun bide dediğim gibi dakika aralığı artmaz. Sadece düzenli bi şekilde azalır
Nostalgiaplatz bebek gelmesin simdi istemiyorum dinleneyim geçmez siddetlenirse mecbur gidicem
tomurcukannesi hala azalmadı 5dkda 7dk da bir geliyor tetikteyim. Bugün ayın 13ü aslında 13uğursuz diye eşim inşallah doğurmazsın diyordu ama şansa bak galiba bugün doğurcam 😔