hepoyleolurzaten__ biryetmezikincisiolsuun Benim ikiz olduğu için 36 da alicak ama normalde 37 ila 38 hafta arasında alıyorlar
hepoyleolurzaten__ biryetmezikincisiolsuun yazarım tabiki sizinde az kalmış kaçıncı sezeryaninz olucak peki 😌 ben ilk dogumu medihaus tıpta yapmıştım maf etmişlerdi beni ilk defa bı hastaneden memnun kaldım oda doğa
Pamukkokulum biryetmezikincisiolsuun beğeniyo musun canım nasıl doktor sonda uyusukken mı takılıyo dıkıs estetıkmı
hepoyleolurzaten__ Pamukkokulum sonda doguma alınmadan takılıyor doktorlar doğumhane de takılmasına izin vermiyormus hijyen kuralları gereği dikişler estetik
biryetmezikincisiolsuun Pamukkokulum canım anadolu hastanesiyle avrupa hastanesinin ortasında biyerde😄esenyurtta mı oturuyorsun? Doktorun adı Faruk Moin
glsahbaydemir 3_oglan_annesi Ertuğrul bey iyi fakat tıp merkezi olduğu için yetersiz ikinci doğumumu orda yapmıştım kızımı başka hastaneye sevk etmişlerdi.
3_oglan_annesi glsahbaydemir anladım kuzenim oraya gttigini soleyince sorayım buraya diye de inşallah dewam etmez oraya
glsahbaydemir 3_oglan_annesi avcılar Anadolu hastanesinde Özcan beyde iyi ben ona gidiyorum ilk doğumumu da orada yapmıştım.