Rabiul yatarak emzirmeyi dene emzirmeye baslamadan once elinle biraz sagım yap

Rabiul yok hayır kacmaz benimde tazyikliydi ya yatarak emzirdim ya emzirmeye baslamadan once elimle sagdım yada ben geriye dogru yaslandım bebegi ustume aldım oyle emzirdim buyudukce sorun kalmıyo ama bu zamnlarda dikkat etmek gerekiyo cok can sıkıcı bi durum bunları dene meme reddide yapmasın

Rabiul burun temizliğine dikkat ediyor musunuz nefes alamadığı için de tıkanıyor olabilir.Ben mama veriyorum ama burnunun tıkandığını biberonu reddettiğinden ve sürekli boğazına kaçırıp öksürmesinden anlıyorum

minismom yatıp yanınıza bebeği mi alıyorsunuz yastığın üstüne hastane de o şekilde vermişlerdi meme reddi yapmadı meme de uyumak istiyor ama çok tıkanıyor tek olduğum için çok panik yapıyorum sağıp vermeye başlayacağım artık

Rabiul evet yan yatıyorum bebegide yanıma alıyorum yan olarak oyle emziriyorum nette pozisyon var bakabilirsin memeye duskunse sagıp verme seni cok yorar boyle dene bi bakalım nolcak

Rabiul bnde de oluyor göğüs ucunu biraz boşaltıp emziriyorum rahat ediyor.

Rabiul aşko ilk önce serum fizyolojik sıkış sonra aspiratörle mi çekiyosun?

Rabiul yine de her gün serum fizyolojik enjektörle burun temizliği yapın demişti bİze.

Hulo2105 hiç yapmadım ama serumsuz da çekiliyor kardeşlerimden hatırlıyorum serum sıkmadan çekiyorduk

gizbirhil acıtan bişey değil korkmanıza gerek yok. Suyu. Tazyiğiğinden korkabilir sadece bebek. Kızım 3 yaşında biz hala dışardan geldikten sonra hasta olduğunda falab hep yapıyoruz. Hastayken yapınca öksürüğe çevirmiyo geniz akıntısı

Rabiul mutlaka öncesinde sağım yap tazyik geçince öyle emzir ben oğlumda bilmediğimden meme reddi yaşadım 21 günlükken.