Aeell Sibel2334 bende de böyle çıktı sonuç 17 hafta 6 günlük gebeyim kan ver kanda daha net çıkar canm benimde 73 falndi
Sibel2334 Aeell zeynep_88 bizede dua edin lütfen sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🥰hayırlı evlat olsun 🌸
Aeell Kumsalkya hiç iyi bisey değil hayattan soguyosun herseyden tiksiniyorum evden bile midem bulanıyor düşün artık keşke benimde mide bulantısı olmasaaa
cactus123 Sibel2334 benimde böyle çıkmıştı gidip kan verdim 3 haftalık falan dedi doktor çok küçük henüz demişti şuan 24 haftalık olduk 3 ay kaldı doğuma darısı başına
Sibel2334 cactus123 amin lütfen dua edin bu defa olmuş olsn rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin lütfen dua edin banda 🤲🏻
Dmtrkt Sibel2334 şuan aynı durumu yaşıyorum pcosluyum ve benimde silik çizgi çıktı, biraz önce kan verdim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Fatma96 Sibel2334 bende pikoluyum adete yakın yumurtlama oldu demekki ama çizgi var evet 🥹🤲🏻 bi kan verirsin garanti olsun
Fatma-ylmz Sibel2334 Bence hamilesiniz ben 3 gün gecikmiştim o kdr az bir kırmızılık vardı ki ondan anlamıştım gebe olduğumu bence kesin gebesiniz hadi hayırlı olsun
Kesimeliff Sibel2334 bu şekilde olup hamile olan çok kişi görmüştüm burada. Silik ama çizgi var bence kan verin hamilesiniz 🌸
Kesimeliff Sibel2334 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sizede anne olmayı nasip etsin 🙏🏼🌸 bizimlede paylaş sonucu merak ederiz ☺️
Aeell Sibel2334 inşallah canım bak bu sat olmuş hala uyuyamadım midemden inşallah hamilesin ve kolay gecer
Sibel2334 Aeell Insallh canım bende heyecandan bu uyanık bir uyuyorm rabbim şeninde kolaylaştırsın hamileligini