Sibel2334 Yorgunanneeem rabbim hepimize nasip eylesin inşallah aslında stres çok etkiliyr ben çok ama çok stresli birym her doktra gidişimde senin önce stresi bırakman lazm demişti tabi Suan ki sonuca sevindim ama belki yanılmada olablr bilmyrm rabbim hepimize nasip etsin inşallah yolumuzu kolaylaştırsın Rabbim 🤲🏻🥰🌸
Rabiamina Sibel2334 birkaç gün sonra kan vermiştim betam biraz düşük çıkmıştı geç dollenmede böyle oluyor.
Bir_nazenin01 Test markası days doctor ise çok ümitlenmeyin çok yalancı pozitif veriyor bangır bangır söylüyorum valla her mor kapaklı test alana umarım gebesindir canım 🥰
Ecem0707 Sibel2334 bende pocs var tedavi sürecindeyim doktorum doğal tedavi verdi iki üç gün önce bende erken gebelik testi yaptım aynı şekilde çıktı kan felan vermeye gitmedim doktorum gel bakalım dedi haftaya gideceğim
Ecem0707 Sibel2334 rabbim hepimizin yüzüne bakar inşallah hepimizi buraya hamileyiz diye yazarız. inşallah hamilesinizdir rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın🤲🏻🥲🥰
Sibel2334 Ecem0707 rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bu yolda hepimiz güzel haberler alrz inşallah 🤲🏻🥰
Sibel2334 Ecem0707 bende az önce yaptım böyle çıktı bu yandan korkym bu yandan heyecanlıyım neyapcgmi sasrdm Insallh güzel habrlr alrz 🤲🏻
Ecem0707 Sibel2334 amin inşallah bana da dediler yalancı pozitif felan ben de takmadım dedim biraz daha bekleyim rabbim inşallah o duyguyu hepimize yaşatır🤲🏻🥰💕
Gizyy Sibel2334 hamilesiniz ☺️ bende de geç döllenme olmuştu gecikmeden 10 gün sonra testte bundan daha da silik çıkmıştı hatta
Kumsalkya minismom Allah’a şükğrler olsun 14+5 ben ne Niğde bulantısı ne bi halsizlik aş erme vs hiç çekmedim hal öyle normal hayat devam şükürler olsun ama çok isterdim tiksinmeyi :(((
minismom Kumsalkya yaa ne guzel ben 14. Haftaya kadar bulantı cektim biraz kendini frenleyebilirsin aklına gelince hemen sigara yakma bi 5 dk sonra icerim de ertele cerezle sakızla oyalan biraz arayı ac
Aeell Kumsalkya hiç iyi bisey değil hayattan soguyosun herseyden tiksiniyorum evden bile midem bulanıyor düşün artık keşke benimde mide bulantısı olmasaaa
zeynep_88 Sibel2334 aminn üçüncü hamilelik benim. İki oğlum var buna da erkeğe benziyor dediler ama emin değiller bakalım ne olacak 😄
Sibel2334 Aeell zeynep_88 bizede dua edin lütfen sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🥰hayırlı evlat olsun 🌸