annekanarya
Yani şöyle söyliyim ben üç sene önceki halinden bahsedecek olursam inanılmaz derecede normal doğum düşünen bir insandım ve son hafta kadar yapmadığım hiçbir şey kalmadı 37. haftam da muayene olmaya gittiğimde bebeğin 3,5 kg olduğunu daha sancın yok daha açılma yok 40. haftaya kadar beklersek çocuk daha çok kilo alır ve normal doğum yapamazsın diyip beni birtık sezeryana sürükledi açıkçası hatta sonrasında çok pişman oldum keşke devlete gitseydim diye çünkü ondan çıkıp devlete muayene olmaya gittiğimde yani biz bu kiloda çocuk doğuryor hiçbir sıkıntı gözükmüyor bekle demişti keşke o an devlette normal doğum yapsaydım çünkü bir şekilde doğuryolar yani ama o daha 38 haftammdan bana bu şekilde söyledi hatta bana dedi ki gel yarın suni sancı verelim illa normal doğum istiyorsan dedi ama beni bir kere korkutmuştu tabii ki de o anda haftalardır uğraştığım normal doğumdan birtık böyle uzaklaştım şu andaki fikri düşüncesi doğuma yaklaşım nasıl bilmiyorum ama o arada beni birtık böyle bir korkutmuştu yani dedim siz böyle söylüyorsanız ben zaten normal doğum kafamdan sildim o zaman sezeryana gün verin dedim bir hafta sonrasına gün verdi sezeryan oldum