Melmelomom Mehmet irfan külahçıoğlunu araştırdım sadece giden var mı ? Ya da başka bir doktor önerisi olan var mı
myangelson Melmelomom Ece Öcal çevremde arkadaşlarıma önermiştim burada da çok giden var herkes çok memnun kaldı.
teachervera Melmelomom Sakın Ahmet yalınkaya ya gitme de kime gidersen git. Urfa dan gittim lanet olası adam güya profesör on dakika bakmadı bebeği asla göstermedi sürekli yok ensesi kalın yok akciğerinde sıvı dolu sürekli amniyosentez yapayım dedi. Moralimi bozdu hiçbiri de yokmuş bebeğimde. Gidenlere hep öyle yapıyormuş ece hanıma gitseydim keşke
Hellili Melmelomom Ece öcal la Ahmet Yalınkaya arasında kalmıştım ben Ece hocayı çok övmüşlerdi imkanınız vars sona gidebilirsiniz ama fiyatı diğerlerine göre bi tık yüksektir benim zamanımda öyleydi iki sene oldu tabi
myangelson Melekdayakli ben gitmedim kendisine hiç bilmiyorum ama arkadaşım geçen sene 1500 e falan gitmişti sanki yanlış olmasın tabi kesin bilemiyorum
Hellili teachervera ben de tam Ahmet hocayı tavsiye edecektim de bende de tam tersi oldu tüm doktorlar aldır falan dedi ona gittim dediğiniz gibi bebekleri falan hiç göstermedi sadece sağlıkları hakkında konuştu umut oldu bana ve şükür sağlıkla doğdu bebeklerim ama beni de tersledi ben yüzünü görmek isteyince fotoğraf makinası değil bu falan demişti
teachervera Melmelomom Rica ederim bana da çok dediler ona git birkaç kişi Ahmet Hoca deyince profesör diye tercih ettim etmez olaydım. Normal doktor kontrolü daha uuzn daha ayrıntılı. Renkli zaten asla göremedim. Üstüne amniyosentez yapmak için bir sürü şey saydı. Her gidene öyle yapıyormuş zaten
teachervera Hellili Ya inan Urfa dan kalkıp gittim bin pişman oldum. On dakika sürmedi üstüne zaten renkli göremedim. Ayrıca yok ensesi 7 mm halbuki ikili tarama da 0.59 çıktı 21 haftalık iken ense ölçülmez bebek büyüdü ödem var. Moralim bozuldu kendi doktorum çağırdı gittim adamcağız yarım saat baktı tek tek renkli gösterdi hiçbiri yokmuş her kontrol de hep bakıyor enseye ciğere. Gidenlerin birçoğuna Ahmet Hoca hep diyormuş amniyosentez yapayım. Kaç günüm zehir oldu onun yüzünden
Melmelomom Hellili iki hocaya gidicem Ece hanım ve irfan hoca gibi duruyor şuan yine bi giden anneler yazar belki
Rumeysa1996 Özgür Özkul. Mükemmel bir doktor hem ilgili hem güleryüzlü hemde ağzı çok dualı. Ben çok içten tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor işinde
Ebbruc Melmelomom irfan hocayı tavsiye ederim, oğlumda ona gitmiştim neredeyse yarım saate yakın tüm herşeyini ayrıntıyla anlattı, neyin nasıl olması gerektiğini ve bebeğimde nasıl olduğunu falan. 1 ay sonra bende ona gitmeyi düşünüyorum tekrar inşallah
Bibliyofil Melmelomom Ben de ikisi arasında kalıp takip eden doktorumun önerisiyle irfan hocaya gitmiştim. Çok da memnun kalmıştım.