Doktor eve git dese bile beklerdim hastanede gitmezdim sanırım biraz Korkuyorum ben hep en kötüsünü düşündüğüm İçin cesaret edemezdim sanırım

Annecik02 kiz korkma ben 4cmle 2 hafta gezdim bekle en guzeli o kadr kolay dogurdumki ki benim doktoruda bana 8cm olana kadr gez dedi artik suyum gelince mecbur dogurdum😁sanci olmayınca artik bebek kendini ittirsin diye suni bagladilar onu bile hisstmedim sadce bir kere hisstim hemn digumhaneye indim dogurdum😁insaAllah benim gibi digrursun benim gibi dogrursan bi daha dogurursun😁

SuEmbal bilmiyorum ya 2 de çocuğum var hiç bir şey ayarlamadim onlar nolcak dedim hocam gideyim olmadı yarin geleyim dedim çocukları koyacak birini ayarlamam lazım

Annecik02 hastanede kalsanız daha iyi olabilir, benim de ilk doğumumda sancım olmadı ama açılmam 9 cm olmuştu hastaneye gidene kadar. Ne olur ne olmaz gözetim altında kalsanız hem içiniz rahat eder, ebeler zaten sürekli kontrol ediyorlar açılma artmış mı diye. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 🌸😍

SuEmbal ben daha önce iki doğum yaptık suni verdiler çok zor oldu bende o yüzden korkuyorum

Mikrofon0 dün çok ağrım vardı karnıma 5 dk da bı ağrı giriyodu sancı giriyodu… 40 50 saniye sürüyor geçiyordu sonra ben duşa girdim ağrım geçti şu an ağrım yok.. pazartesi günü sağlık ocağına muayeneye gittim sancin var dedi doktor makineyle kalp sesi dinliyor ya.. acile git bı muayene ol dedi devlete gidiyorum ben normalde de sıra bulmasi zor oluyor dedik bu güne kadar bekledik eşim gidelim hadi dedi bı baksinlar nolur nolmaz dedim dün de ağrım olunca o yüzden gittik

Oooo1924 aminn teşekkür ederim ağrı olmadan da açılma oluyor mu bilmiyordum bak.. ebeler 2 doğumda da geldi gitti muayene ettiler 2 doğumda özellikle çok zor oldu alttan baktıkça bebeğim yukarı yukarı kaydı çok zor indi çok ağladım ağrıdan dolayı o yüzden korkumdan geldim eve.. eşimde hemen götürürüm ben korkma dedi o kadar hızlı ilerler mi 4 cm den sonra

Annecik02 bence yatış yapmalıydın canım sancıların açıklık 5-6 cm oluncada bir anda gelebilir ve bir anda doğurabilirsin. Doktorunla konuş suni istemediğini söyle kendi sancımı bekleyecem de

Ben olsam hastanede beklerdim cesaret gerçekten. Çocuğun kalp atımı bozulabilir kordon dolanabilir 40 ı geçtiyse kakasını yapabilir. nstye bağlı şekilde beklemeniz gerekmiyor mu? En azından bebeğiniz takipli olurdu.

Annecik02 en iyisini yapmışsın 4 cm vardı beni yatırdılar 6 saat sürdü doğumum evde olsan daha rahat olur en fazla 5 saat sonra falan git bence sancını evde çekmek daha mantıklı şimdi 2. Hamileliğim valla son ana kadar evde çekmeyi düşünüyorum gelen giden elini sokuyor

Annecik02 anladım inşallah istediğiniz gibi bir sürecin olur güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤗

Annecik02 oluyor canim benimde agrim yoktu am suyum geldikten sonra agrim varmis nstde cikiyodu ben histmiyordum seninde suyun gelebilr pat diye dogurmazsin korkma kafana takma en guzeli rahat raht dogurusun saatlerce bekletim suni sanci almaktansa en guzeli ben 3 dogum yaptim canim

LinamAsyam teşekkür ederim 🌸♥️ evimiz hastaneye yakın beklemedeyiz en ufak ağrıda hemen gidecez her şeyimiz hazır

Semyil en ufak bı ağrım olursa hiç beklemeden hastaneye gidecez devlet hastanesi takipliyim beni dinleyeceklerini sanmıyorum genelde yatış verince direk Suni veriyorlar malesef devlet böyle