Erimveannesi Tugcecimbisn ılk gebelıgım bılmıyordum gebe oldugu sdc goguslerım cok agrımıstı bunda ne den ole olmuyor diye korkuyorum yanı com tesekkur ederim
Kittennn Erimveannesi ben bebeğim hareketlenene kadar hamile olduğumu unutuyordum 😁 hiç kusmadım sadece sabah bulantılarım oluyordu o da hamilelikten önce de olan bir şeydi ,
Erimveannesi Kittennn 😊😊😊😊 doktor gebelik var desın vallah hıc belırtı olmasın ıstıyorum zaten ama bir yandan da bundan korkuyorum hanı eger gebelik olsa ılla bırtane bıle belırtı olmazmıydı dıye korkuyorum
CokCahilsinKeskeOlsen Erimveannesi Korkmayın için hala rahat değilse tekrar kan verin betanın yükseldiğini görünce içiniz daha rahat olur. Özelde veya sağlık ocağında verin. Gidene kadar içiniz rahat olur
Erimveannesi CokCahilsinKeskeOlsen en son verdim acıldekı doktor vermene gerek yok artık artısın güzel ve randevu al keseyı görmeye gıt artık dedı. Hastane de bana çok uzak ve sağlık ocağı da 3 günde anca sonuç verir yanı
poyrazin_annesi28 Erimveannesi hamileliğimin başından sonuna kusma vs hiç bişey olmadı canım. Hiç belirtim yoktu. Uzulmene gerek yok yani 🥰 Allah’ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
gknlpln Erimveannesi benim karnımın büyümesi dışında hiç bi belirtim olmadı hala daha yok. 33+0 im ne midem bulandı ne midem yandi, ne ödem oldu, ne göğüs hassasiyeti. Bi kere kustum oda fazla çağla yemekten 😂
Erimveannesi gknlpln ayyy tesekkur ederim ne güzel moral verıyosunuz valah bıraz rahatlandım gıbı sag salım alın ınsallah kucagınıza
Nnk87 Erimveannesi benimde hiç bir belirtim yoktu. Aylarca hamile olduğunu anlamayan tanıdıklarım var. Bu kadar stres yapmayın çok normal☺
babyiscoming_ Erimveannesi 10 haftalık oldu hala belirti falan yok bende sağlıklıdır inşallah doltora gidersen öğrenirsin her gebelik bir değildir ❤️
iremd-1798 Erimveannesi amin inşallah ❤️ içiniz hep ferah olsun bu süreç en güzel süreç güzellikle geçirin. 🥰
NurZenkin Erimveannesi her hamilelikte belirti olacak diye bir şey yok ki .Ben adet olmadım 3 ay kistten dolayıdır belki diye düşünüyordum hastaneye gittiğimde 3 buçuk aylık hamile çıktım.Ne baş dönmesi ne bulantı ne ağrı hiçbir şey hissetmemiştim .😂😂😂😂