Birhanim Feeling07 normal dopum ücretinin içinde bi gece yatıl oluyo refakatçi ile birlikte mesela sancımız başladı gittik bu gece kaldık ama ertesi gün oldu doğum bi gece daha yatırdılar diyelim o zaman ek ücret mi alınacak 🙄
kubraaipekk Feeling07 valla bende anlamadım yani mecburuz diye herhalde sürekli sömürülüyoruz detaylı ultrason isteniyor dünya para devlete bakıyorsun yer bulamıyosun özele mecbur kalıyorsun
Feeling07 kubraaipekk Benim yaşadığım yerde 250 tl ben ona çok derken istanbulda 600 tl falanmış şok oldum yarım saatlik bi ultrason kontrolüne 600 tl resmen haram para bence.
kubraaipekk Nursen21 benim hastahane 400 tl ek ücret alıyor çok kararsızım acı hiç çekilmiyormu acaba acı olacaksa zaten yaptırmam
Nursen21 kubraaipekk 400 çok değil tabi ama bence gerek yok yani Yine bilemem durum neyi gerektirecek ama öyle dayanılmayacak birşey olduğunu düşünmüyorum yinede dayanıksız olacağını düşünüyorsan imkanında varsa sitres yapma iğneyi vur tatlım 😅🥰🤰🏻😊
Birhanim Epidurali zaten 4 cm açıklık olduktan sonra yapıyorlar. 4e kadar geldikten sonra zaten hızlı ilerler diye duyuyorum ki ilerlemese bile maksimum çekeceğimiz acı kaç saat şurda? Sırf bu yüzden para verip sonrasında bel ağrısı çekmek istemem.
kubraaipekk Birhanim 1dk Doğuma girmeden yapmıyorlarmı epidurali Doğum sırasında 4cm açılma olduktan sonramı yapılıyor ?
Seldaapk kubraaipekk benim gittiğim hastanede de +bin tl fark alıyor.epidural yapılması için 4cm açıklık olması gerekiyor daha sonra açıklığınız 10 cm e gelene kadar ağrı hissetmiyorsunuz belinize takılan bir katater var doğumdan sonra da ağrınız olmaması için ordan ilaç verebiliyorlar tekrar.
Bskrt kubraaipekk ermeni hastanesine gidiyorm 250 tlydi geçen yıl 2019da doğumlara 200 lira zam geldi belki ona da gelmştr
Nasirliiii Ucretsiz olsa bile ben yaptirmam her sey eskiden nasildi oyle devam etmesini isterim annemlerin zamaninda epidural yoktu 10 tane kardesler benimde kendi dusuncem yaptirmam yaptirmak isteyenlere de saygi duyarim
Canderinsumeltem Tubaeyvzz devlet hastanesinde de yapılıyor mu bu işlem acaba bilginiz var mi ücreti falan
Seldaapk Canderinsumeltem devlet hastaneleri yapmıyor bildiğim kadarıyla tabi şehirlere göre değişiyor olabilir