Kurabiyecik kubraaipekk evet alınıyor. Benim hastanem 1100 lira alıyor ve epiduralde indirim falan yapmıyorlar.
kubraaipekk Kurabiyecik seninkide çok acımasız ya okadar alınırmı bi iğne vuruyolarmıs 1100 TL çok ya 😐
kubraaipekk Feeling07 valla çok 750 yazan kişiye bile çok demişken 1000 TL abartmış bu hastahaneler ya ben daha kendi hastahaneme sormadım bi arayıp sorcam bende bugün
Feeling07 kubraaipekk Bencede canım sırf bu yüzden hastaneyi değiştiricem doktorumu çok sevdiğim halde. Günlük yatak ücreti 450 tlymiş. 2 gün falan kalcak olsan bir sürü para ödüyosun insanları resmen soyuyolar.
kubraaipekk Bende aradım şimdi kendi gittiğim hastahanemi normal Doğum 1,450 TL ama epidural normal doğum olunca ücret 1,850 TL oluyormuş
Birhanim Feeling07 normal dopum ücretinin içinde bi gece yatıl oluyo refakatçi ile birlikte mesela sancımız başladı gittik bu gece kaldık ama ertesi gün oldu doğum bi gece daha yatırdılar diyelim o zaman ek ücret mi alınacak 🙄
kubraaipekk Feeling07 valla bende anlamadım yani mecburuz diye herhalde sürekli sömürülüyoruz detaylı ultrason isteniyor dünya para devlete bakıyorsun yer bulamıyosun özele mecbur kalıyorsun
kubraaipekk Nursen21 benim hastahane 400 tl ek ücret alıyor çok kararsızım acı hiç çekilmiyormu acaba acı olacaksa zaten yaptırmam