Nzlelms Yareeep son 54 gün ben hala bir 10 gün daha tatilde olacagim hiçbir hazırlık yok eşyalar yikanmadi hatta bebek mağazasından gidip %70 ini daha almadım bile 😏 10 gün sonra başlayacağım hiç stres yapmıyorum ama sakinim
Hazalkbra Yareeep Son 58❤️ hastane valizi hazır sayılır tek eksiğim terlik ve bebişin hediyelikleriyle hastane için yaptırdığım takımı🙈🙈
Yareeep Hazalkbra bende mum kaldı eksık onların siparişini bekliyorum böyle özenli olunca cok güzel oluyor
Cudana Yareeep Uygulamaya göre 65 ama sezaryen olacağı için muhtemelen 55 gün filan var… Hafta sonu yıkama kurutma ütüleme hastane çantası filan hazır olacak. Siveno deterjan ile yıkayacağım. Dolabını vs siveno yüzey temizleyici ile sileceğiz
Yareeep Cudana bende onu kullandım valla elinizde bebek poposu kokusu kalıcak ve sanki bebeginiz doğmuş gibi hissediceksiniz camaşırlar cidden temiz oluyor siveno mantıklı kesinlikle
Tuugbaaa Benim henüz vaktim daha var 21 haftalığı şuan bende eksikleri tamamlamaya çalışıyorum deterjan olaran ne kullanıyorsunuz kızlar kıyafetleri yıkarken bide şampuan öneriniz varsa alırım 🙂
Mrvtrk Son 63 gün benimde 🥰 henüz çanta hazırlamadım. Kıyafetler eksiksiz. Haftaya eşimle birlikte deterjanını bezini şampuanını vesaire almaya gidcez. Sonra beraber hazırlıcaz hem çantayı hem dolabını. Birde benim lohusa takımım yok onları da alcaz .
Yareeep Sedadvc ben acıkcası beyazları bir acık koyu renkleride ayrı ayrı yıkadım 30 derece 12 dk zaten kirli degil sırf temiz olsun diyeydi böyle yapınca herhangi bir sorun yaşamadım
Cudana Yareeep Baby me de almıştım indirimde ama siveno daha çok içime sindi sanırım bittikçe ondan alırım hep :) teşekkür ederim
Mrvtrk Yareeep bende öyle valla🤦🏼♀️ hala arayış içindeyim. Sade zarif bi model arıyorum. Dantelliler sanki bana yakışmaz gibi geliyo. Her yerde de dantelli var
Yareeep Uni baby aldım bende sonraki zamanlar için baby me de aldım acıkcası ama denemedim bebegın vercegi tepkilere göre bakıcaz
Yareeep Mrvtrk acıkcası almış oldugum öylesine modeller var ama resım cekimi için bi tane süslü olsun dedikce işin içincen cıkılmaz hale geldi cunku kumaşlar cok kalitesiz ama fiyatlar cok anlamsız geldi o sebeble napıcaz bilmiyorum