Plakkafa_ Yareeep Hala ben ne alcam ne yapcam bilmiyorum hastane çantasına ne koycam bunları düşündükçe strese giriyorum o yüzden düşünmüyorum galibaa 🤣🤣 ama erkenden hazirlamak güzel bence ne zmaan ne olacağı belli olmaz
perihankrkya [silindi] birde beni say 79gun uygulamaya gore ama 70in altindayimdir sezeryan olacagim 😂 bir takim aldim sadece baska hic bisey almadim kucuk esya olarak ikinciye gebeyim belki ondandir diyorum 😂birde toplu alicam diye pek de acele etmiyorum ben ya cok rahatim galiba 😂
Yareeep perihankrkya toplu almak cidden güzel bende öyle yaptım 2 aya yaydım ama toplu şekilde başladım hemde fazla bişe almamış olduk
perihankrkya Yareeep evet toplu almak daha mantıklı geliyor ilk gebeliğimde de oyle yapmistik esimle :) saglikla gelsinler insallah alınır gider hersey
serapmusta Yareeep 30.haftayla beraber bi güncelleme geldi sanki bana. Çok çabuk yoruluyorum sırt bel ağrısı üstüne cabası. Masabaşı çalıştığım için de istesem bile yapamam o yüzden rahat rahat yapmak istiyorum izinde
Yareeep serapmusta bende aktif calısıyorum hemşireyim gercekten insanı zorluyor aslında atak bekliyoruz o enerji geldimi bir günde hazırlanıyor
Plakkafa_ Enfal_06 bende öyle valla bidr işten yeni çıktım ben hala temizlik yapıyorum temizliği bitirip bi sakinlersem bebisimle kendime vakit ayircam insAllah 🤣
gmz10 Son 29, Allahım bir rahatlık geldi bana😅her gün çantamı nasıl hazırlayacağım diye düşünüp aman yarın hazırlarım diyorum 🫣bu gidişle doğuma giderken ne bulursam alıp gideceğim
Tugba1tugba Yareeep 30 gün kaldı yıkamaya bugün başladım. E bebeğim granül sabunuyla yıkadım kuruttum ütüleme yerleştirme bavul hazırlamayı haftaya yapcam inşallah
Yareeep Tugba1tugba onu bende aldım ilk siveno ile yıkadım acıkcası siveno cidden başarılı ama ilk yıkamadansa leke kısmında başarılarını görücegimizi düşünüyorum
Sedadvc Yareeep yıkarken renkli beyaz ayrimi yaptınız mı? Yani geneli karışık renk oluyor ama zibinlari tamamen beyaz. Renk geçişi olur mu acaba?
Yareeep Sedadvc ben acıkcası beyazları bir acık koyu renkleride ayrı ayrı yıkadım 30 derece 12 dk zaten kirli degil sırf temiz olsun diyeydi böyle yapınca herhangi bir sorun yaşamadım