Zuluf_03 Kızlar doguma çok az kaldı malum 9 aydır ilişki yasaktı riskli gebelik geçirdim.. Tekrar çocuk düşünmüyoruz.. Nasıl korunuyorsunuz? En iyi korunma yöntemi nedir? Tavsiyeleriniz çok önemli.. Lütfen yardımcı olun 🙏
emirtimr1 Zuluf_03 deri altı implant yada spiral düşünüyorum doğumdan sonra kontrole gittiğimde doktorumla konuşacağım deri altı bi tık daha mantıklı geliyor ama emzirmeye etki eder mi veya söylebildiği gibi adet kanı azalması vs yaşatıyor mu onu da sormak lazım deri altı implant bu arada 3 sene koruması var diye biliyorum
Buseirgit Zuluf_03 deri altı implant yaptırabilirsiniz ben doğum yapalı 2 hafta oldu kırk muayenesine gidince yaptırıcam inşallah
Aslaninannesi_ Söylediğiniz yöntemlerin dışında spiral kalıyor zaten başka bi yöntem yok diye biliyorum
Eli0-fffffff Aslaninannesi_ Zuluf_03 Deri altı implant taktırdım. Doğumum zor geçmişti spiral taktırmaya cesaret edemedim. Bence çok rahat tavsiye ederim
Zuluf_03 denizleo09 bende araştırdım da biraz implantı regli çok düzensiz yapıyormuş bazılarında azaltıyor bazılarında fazlalaştırıyomuş hormonlara çok etki ediyormuş bende dogumdan sonra doktoruma sorucam.. Kullanan varsa postu okuyup yazabilirse memnun kalıcam
Aylaa123 Zuluf_03 geri çekilme bir korunma yöntemi değil zaten geriye spiral yada deri altı implantı kalıyor yada tüplerinizi bağlatcaksınız . Spiralde de hamile kalan çok insan var deri altıda adet döngüsünü bozuyor.
Aylaa123 Zuluf_03 30 yas altıysanız ve ilk cocugunuzsa bağlamıyorlar zaten prezervatif+geri çekilmeyle devam edin en mantıklısı
Azra8Engin Zuluf_03 emzirme döneminde olacaksın. 3 aylık iğne, hap, spiral, kol altı implat, prezervatif, geri çekilme olabilir.
Belginylmz Zuluf_03 bnce baglatmayin insan oğlunun başına ne gelicegi belli olmaz 1 çocugunuz warmis yani bunu bnce biraz düşünmeyi erteleyin derim
Zeyyno_ Zuluf_03 Ben doğumdan sonra spiral + prezervatif veya geri çekilme şeklinde ilerleyebilirim çünkü hormon bozukluğu yaşamak istemiyorum bakalım bı doğum yapayım zaten spiral içinde her ay kontrole bı kere gidilse bişey olmaz bnce
artikbiranneyim Zuluf_03 sizinle aynı durumdayım, bir süre prezervatif ve geri çekilme olur, iyileşince de spiral taktırmayı düşünüyorum.
Cimenn1223 Zuluf_03 yazdiklariniz kesin bir çözüm degil ztn spiralin de bir kesinligi yok ama bu yazdiklarinza göre dha iyi hem spiral hem prezervatif kullanırsaniz ek bir korunma daha etkili olur
Zuluf_03 Cimenn1223 spiral da kayıyomuş filan diye duydum.. Aman ya valla kadın olmak ne kadar zormuş dert bitmiyor