Damla92 ayanarta1 yarın bende kızıma kavuşuyorum nasipse 🥹🥹 seni çok iyi anlıyorum canım. Rabbim şu gibi bir doğum nasip eylesin sağlıkla huzurla kavuşalım yavrularımıza inşallah biranda olup bitsin Rabbim yardımcımız olsun bende genel anestezi istedim doktorum tamam dedi, ameliyathanede de sorun çıkmaz genel olurum inşallah spinali kaldırabileceğimi sanmıyorum ben çünkü
ayanarta1 Damla92 bende öyle düşünüyorum ama 🥺🥺 spinal iyi dedikleri içinde bişey diyemedim bilmiyorum yarın ne olacak
Damla92 ayanarta1 eğer özelde olacaksanız isteme hakkınız var bunu. Ben sessiz kalmayı düşünmüyorum açıkçası genel olacağım başka türlüsünü kaldıramam 🥹
Hannah ayanarta1 bana da genel anestezi korkunç geliyor tamamen bayılma kendini kaybetme fikri korkunç 😢 daha önce spinal ile sezaryen olmuştum ve sonrası çok rahattı, cumartesi de kızımı kucağıma almak için sezaryen olacağım, inşallah hepimizin doğumu kolay ve ağrısız geçer 🌸
Yzgl Sabah 10 spinal anestezi ile doğurdum korkmayın inan ortam öyle eglenceliki anlamıyorsunuz bile biraz toparlanıp buralara dönüş yapicam inşallah 🤗🌹sizlerede hayırli doğumlar nasip olsun inşallah tez zamanda bebeğinizi kucaginiza alın
DEF_ikiprensbirprensesmom Hiç birinden korkmayın arkadaşlar. Gönlünüz hangisine yakınsa onu tercih edin. Ben evlenmeden önce 2 sene içinde 3 tane ameliyat geçirdim. 3 ündede tam bayıldım tabi doğal olarak. Evlendikten sonra da bir ameliyatım var. Sonra ilk hamileliğimde normal doğum yaptım.(erken doğumdu 5 saat sonra kaybettik oğlumuzu) İkincisinde kızım makat gelişti dönmedi mecburi sezeryan oldu spinaldi. Yaşadığım kayıp sebebiyle korkularım vardı bu sebeple doğumda tansiyonum düştü. Hemen müdahale ettiler zaten. Bütün dünya ayaklarımdan kaymıştı sanki öyle hissetmiştim. Tek kötü yanı oydu. Kızımı hemen görmem temas etmem ilk ağlamasına şahit olmam bunlar mucizevi şeylerdi. Şimdi de bir kaç haftaya oğlum doğacak inşallah. Oda makat gelişli ve spinal olacağım. Çünkü genel anestezinin bebeğe daha çok etki ettiğini duymuştum güvenilir bir kaynaktan. Ama öyle olmasa da spinal tercih ederdim sanırım. Ama herkesin hisleri farklı kalbinizden geçen neyse onu yapın ve mucizelerinize sağlıkla kavuşun inşallah.. 🤲🏼💖
ayanarta1 DEF_ikiprensbirprensesmom Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin amelyat işte adı korkutucu 🥺
DEF_ikiprensbirprensesmom ayanarta1 evet anestezi sonuçta ister istemez tedirgin ediyor insanı. Hele birde bekleyen evlat olunca çok daha zor oluyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah 🤲🏼
SeliminRabiasii Asla korkmayın derim 5.5 yıl önce kızımın doğumunda spinal anestezi yapıldı çok basit bi işlemdi hemen uyuştu zaten. Doktor bir iki kez iğne batırmış ilkinde biraz hissettim devamında his yoktu ortam da gayet keyifliydi :) Derken kızımın sesini duydum kendisini gördüm harika bi duygu bunu tatmak paha biçilemez zaten. Önümde bariyer var tabi ne yaptıklarını göremiyorum bi yanık kokusu geldi anestezi doktoru yanımda duruyordu bu koku nerden geliyor dedim birtakım cerrahi işlemler diyelim merak etmeyin dedi güldük :) sezaryen ameliyatı kapatırken birçok yöntem varmış öyle duymuştum yapıştırma yapılmıştır diyenler oldu orasını bilemiyorum ama çok memnun kaldım herşeyden. Devamında 3 4 saat ağrı hissetmedim ağrı gelmeden önce de iğne yapmışlardı çok hafif atlattım yani
ayanarta1 SeliminRabiasii inşallah bende böyle güzel atlatrm 😊 teşekkür ederim uyuyamıyorum heyscandan
Kirmizibalikgolde ayanarta1 ben iki tane sezeryan doğum yaptım 24 yaşındayım şuan ikisi de spinal oldu ameliyat anında sizi gayet güzel sakinleştiriyo hemşireler ve doktor korkmayın siz tamamen uyuşmuş oluyorsunuz emin olmadan hiçbir işlem yapmıyorlar merak etmeyin ve inanın spinal olması daha iyi hem bebeğinizin doğum anına şahit oluyorsunuz hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🥰🌸
Minnaksever ayanarta1 şöyle düşünün bebeğinizi çıkarınca size gösterip dokunduracaklar ve odaya gittiğinizde hala uyusukken sarılıp emzireceksiniz.sonra evet kaos devam oluyo ama en azından o kısa zaman da iyi geliyo
ayanarta1 Minnaksever sonraki kaos iyileşme sürecinden mi bahsediyorsunuz daha önceki sezaryende çabuk iyileşmiştm inşallah yine öyle olur şu an tek korkum ameliyat anı 🙄
Minnaksever ayanarta1 evet ben zor iyileştim inşallah yine çabuk iyilesirsiniz korktuğumuz söylerseniz sakinleştirici yaparlar belki