Dilara_0 milaeqq ne kadar alirsa o kadar iyi emin olun. Zaten çoğu su o ultrasonda görünen kiloların. E doğumdan sonra da veriyir bebekler kilo 3 kilonun üstünde olsun ki sende bebek de iyi olun. Herşeyin hayırlısı olsun canım
Nf3346 Prmas61 benim 2 gebeliğim ilkinde kötü bir normal doğum hikayesinden sezeryane döndü malesef . Hatırlamak bile istemiyorum. 2 kendim istedim
Prmas61 Nf3346 anladım benımde ilki zordu ilkler zor olur biraz 2. Ler daha kolay oluyormuş aslında öyle dıyorlar
Derinmom Sbhakcnn bol mide yanmalı , gece uyuyamamalı , sıcak basmalı , 2 adım atınca bel agrısından kıvranmalı , korkulu , telaşlı 😂 35 haftadayız
bebikylmz Irmakabla bizde önden gidiyormuşuz ve suyum fazlaymış ne olur bilmiyorum sürpriz mi yapar gününü mü bekler düşünceliyim şuan 3 kilo dedi doktorum. Haftaya kontrol var bakalım . Sağlıkla kucağımıza alalım kavuşalım hepimiz inşallah
Irmakabla bebikylmz bizimde kılo geçen hafta 3 kıloydu fazla olursa normal zorlaşır demişti yarın kontrol var heyecanlıyım
Sarina98 Nf3346 kışın kalınıyor) yazın çekiliyor😂😂😂😆 kışın o soğukların etkisinden fanfinifonfon 😂😂😂🫄😆
Alparslanmom__ Sbhakcnn son 9gun bizde nornal bekliyoruz ama geçen hafta bebeğin suyu azalms dedi doktorum birde kordon boynundayms istersen sezeryana alalm dedi ben biraz daha beklemek istiyorum dedm sezeryandan çok korkuyorum 😢🙈 dualarınıza ihtyacm var
mrwseker Son 1 ❤ yarın 12de sezeryanım var kavuşuyorz inşallah zor zamanlar geçirdik ama çok şükür her halimize 😍
bebikylmz mrwseker azcık kalmış negüzel maşallah çabucak kavuşun bebişinize inşallah bizide bilgilendir 🙏🏻🤗
Alar-12 Betul-97 benimde 36+4 ama yaklaşık 1 haftadır zor yürüyorum, adım attıkça sol tarafım kalçam ve belim sanki incitmişim gibi acı veriyor topal topal yürüyorum sizin de böyle mi acaba
Betul-97 Alar-12 Topal değil de benimde kalçamdan bacağıma vuruyor yürürken dizim boşalıyor düşecek gibi oluyorum
eylemm09 Sbhakcnn son 10 gün kaldı geceler zehir zıkkım oldu bol bol kramp sol bacak ve sol kalça ağrısı zaten sadece dola vurdu ağrılar hep neden bilmiyorum bel sırt ağrısı kasılmalar say say bitmiyor
Annecik02 eylemm09 inanki aynı durumdayiz sürekli belden giren karnıma yayılan sancılar var.. sağ bacakta kramp var gece uykusu desen yok zaten zar zor nefes alıyorum aldığım nefes inan zor yetiyor gibi yürürken bile alttan batma hissi oluyor otursam oturamiyorum kalksam ayrı bı eziyet 🤣🤣🤣 bı doğsa artık yetti valla sıpa
Merveee1996 Son25 ama uygulamaya göre her anda gelebilir gibi 😂 bugün doktora gidicez bakalım ne alemdeyiz 🥰😂
Eceada0 Sbhakcnn son 6 gün ama hala bir belirti yok hiç bulantı mide yanması olmamıştı son 1 haftadır midem çok yanıyor ve kasıklarımda çok baskı yapıyor uyuyamıyorum bile