Eda_Aylanc aynı sizin gibi bir kereden bişey olmaz diyen eşim yüzünden oğlum 13 aylıkken hamile olduğumu öğrendim bende 😂 şuan 19 haftalığız ilk gebeliğimde korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay adet görmüştüm olmuyo mu diye korkmuştum bile ama Rabbim nasip edecekse tek seferde veriyor işte. Bana doktor doğuma kadar emzirebilirsin demişti ama ben bedenen dayanamadığım için 15 aylıkken kestim memeden gittiğinde değerlerine falan bakıcaklar ona göre bişey dicektir sana da eğer bi sorun olmazsa emzirebilirsin doğuma kadar sadece kendine çok iyi bakmalısın düzen oluştur her sabah yumurta ceviz pekmez vs daya kendine hem hamilelik hem süt üretimi derken ihtiyacın olcak bazı bebekler sütün tadından dolayı kendi bırakıyor belki senin de öyle olur benim tek zorlandığım şey vücudum sezeryandan sonra toparlanmadan tekrar hamile kalmak oldu kaldıramadım hamileliği 4 ay aşırı zor geçti şimdi iyiyim çok şükür bakma konusunda hiiiç korkma Allah verir kolaylığını ilk bebeğim 4 ay ağladı çok zordu geldi geçti unuttum bile beraber büyürler bi şekilde sadece ilk çocuğa haksızlık mı oldu biraz daha tek büyüseydi hissi oluyor vicdan yapıyosun çok normal ama Allah verdi öyle istedi başımız gözümüz üstüne ona da arkadaş gelicek öyle düşün hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahhhh ❤️❤️❤️❤️❤️