Eda_Aylanc Kızlar 13 aylık oğlum var emziriyorum kornuyorduk sadece bir kez iznim olmmadan anlık olan bişey di korunmadik ve hamile kaldım korkutugum başıma geldi psikolojim bozuldu iki küçük çocukla nasıl yapicam yetebilcekmiyim🥺🥺Bu ve benzeri durum yaşayan varmı
Rabia97 Eda_Aylanc canım pcos ve çikolata kistim var bir kez kaza oldu bu iki rahatsızlığıma güvendik ertesi gün hapı almadım ve şuan 13 haftalık hamileyim nasibi varmış sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
CokCahilsinKeskeOlsen Eda_Aylanc ne ile korunuyordunuz. En garantisi implant tüp baglatmadan sonra diğerlerinin yüzdelik ihtilami var korumada
Dilara_0 Eda_Aylanc kız sen gene iyiymissin ben korundugumuz halde hamile kaldım. Geri çekilme+ prezervatif ile. Öğrendiğimde oğlum 11 aylıktı şuan 19 aylık ve 38+4 haftalık hamileyim her an doğum yapabilirim. İkinci oğlumu bekliyorum. Tam atak zamanları çok zor geçiyor ama umursamamaya çalışıyorum. Dua edin her karna düşen bebek olmuyor. Nasibinde varsa dünyaya gelir yoksa ne yaparsan yap olmuyor düşüyor maalesef. Hayırlısını dileyin. Aldırmayı da düşünüyor musunuz bilemem ama benim şahsen gönlüm el vermedi çok düşündüm ama ya karnımdakine kıyıyorum yanımdaki bebeğime bir şey olursa diye çok korktum. Rabb’im hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Güzel düşünün güzel olsun ❤️
ebru1221_ Eda_Aylanc bebeğim 21 kasımda yaşına girdi 30 Kasım son adet tarihimdi ve hamile kalmışım 🙂↕️ ben hasta oldu diye emmek istemiyor sanarken meğer hamileymişim sütümün tadı değişmiş yüzünü ekşitip eliyle iktiriyordu sonra hiç istemedi kesildi öğrendiğimde 2 aylık hamileydim bizde hiç istemiyor ve ummuyorduk 🙂↕️ 1 hafta hiç birşey yiyemediğim halde devamlı aralıksız kusunca test yapmıştım öyle öğrendim şuan doğuma 2 3 haftam var 🫢
Rabia97 Eda_Aylanc oğlum 4 yaşında ama ailece hazır değildik inanın yaşlarının kısa olması çok daha iyi olur anlamadığı için oğlum kesinlikle istemiyor kardeş öğrendiğinden beri kekelemeye başladı yeni yeni alıştık eşimle bebeğin olacağına insanın doğum saati ve ölüm saati değişmezmiş vardır bunda da bi hayır
Eda_Aylanc Dilara_0 kesinlikle aldırmam aldırmayı aklımdan bile geçirmem ama hani oğlum küçük ve emiyor diye çok dert ediyorum kendime.Guzel dilekleriniz için çok teşekkürler ❤️
Eda_Aylanc ebru1221_ ayy hayırlısıyla tek avazda dogurun inşallah gerçekten şuan tek değilmişim diye seviniyorum bende alışırım inşallah bu duruma🙂
Fundaaaaa Eda_Aylanc 2 bebeğim var biri 5 yaşında biri 19 aylık oldu deri altı implant kullanıyordum eşimde korunuyordu. Ona rağmen hamile kaldım 19 haftalık oldu bebeğimde 3. Yani Allah nasip etmiş olmuş dedim yapacak birşey yok sonuçta. Çok ağladım üzüldüm bebeğim hala emiyor bu arada doktorlarımın ikiside bunu sorun yapmadı emebilir dediler. Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda oda bir can.
sacmalamakizim Fundaaaaa Deri altı implantla hamile kalanı ilk defa duydum 😅 biz neyle korunucaz ya doğumdan sonra, hemen spiral taktırıcam diyorum ama inşallah 3. Olmaz çünkü artık asla istemiyoruz. 😄
dmla_ Bu dünyada yiyecek lokması varmış psikolojini bozma vardır bi hayrı çevrem de çok senin gibi bebegi küçük hamile kalanlar oldu biraz zor tabiki ama evlat dır sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil zaman su gibi akıp geçiyor büyürler ve o zaman da böyle düşündüğün için pişman olursun canım
Eda_Aylanc dmla_ doğru diyorsun bacım içime su serptin valla ilerde pişman olurum bu dediklerime çok doğru sağol Allah razı olsun ❤️
Mevlude_Sahin Eda_Aylanc Ben hep 2 çocuğun peş peşe olması yönündeydim. Büyük oğlum 2 yaş 2 ayı geçiyor. Belli bi zamana gelene kadar korunmuştuk eşimle sonra bıraktık korunmayı oğlumun 1 ci yaşında hamile olduğumu öğrendim. Küçüğü 6 aylık büyüğü 2 yi geçiyor. Büyük çok uysal sakin bir bebekti hala öyle çok şükür uyku düzenim kendi yaşamım yoluna girdi burda annemin de desteği çok büyük. Birde kalabalık olunca her gün çıkınca elden ele büyüyorlar. Küçüğü çok gazlı bir bebekti 2 ay falan bizi baya zorladı şu an çok şükür iyiyiz. Nasibi varsa geliyorlar biraz zor oluyor ama öyle böyle büyüyorlar 🫠
Dilara_0 Eda_Aylanc sütü kesmede biraz sorun yaşarsınız ama aileniz çevreniz yardımcı olursa o konuda 1 haftada unutur. Yardımcı olurum isterseniz nasıl biraktirdigim vs hakkında detaylı konuşuruz ❤️🥰
Zehrazaras11 Dikkat etmeniz gerekirdi tek sefer zaten bisey olmaz diye düşünmek saçma olmuş biraz 😊üzüldüm adınıza yapacak bisey yok
Eda_Aylanc Zehrazaras11 bende saçma dediğim herşeyi yaşıyorum Bi anlık oldu da tek hatam ertesi gün hapı alıp icemmek oldu neyse nasibinde varmış diyorum🙂
ebru1221_ Eda_Aylanc hepimiz için hayırlı doğumlar olsun inşallah 🙏🏼 yani olabilir nasibi varmış demek ki ☺️ benim riskli doğum yapmam 4. olucak bir sene içinde 2 kere doğum yaptım erken doğumdan kızımı kaybettim sonra hemen yine istedim yaşına girer girmez tekrar kaldım sonra 🤦🏻♀️ doktor masada kalırsın demişti ona rağmen geldi 😌 2 oğlum bar tekrar kızım olucak bakalım nasıl olucak 🫠
Saltdua Eda_Aylanc Benimde 6 buçuk yaş ve 17 aylık iki oğlum var benim çocuklarım hemen olmadı ikisi de ilaçla oldu bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim nasıl oldu anlamadık birden ne yapacağımı bilemedim kendi kendime hamile kalmama sevindim korunmama rağmen bir yandan da üç çocukla nasıl yapacağım diye ağladım eşim çok teselli etti beni şimdi 5 haftalık hamileyim daha çok yeni şimdiden onu çok merak ediyorum :) ağladığım için çok pişman oldum Rabbimden özür diledim inşallah özrümü kabul eder siz de canınızı sıkmayın sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
Eda_Aylanc Saltdua çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende 7 haftalık oldum
Nazarfirat Eda_Aylanc 15 aylık kızım var 19 hafta hamileyim şuan 17 haftaya kadar emzirdim 2 hafta olmuş kestim suten daha rahat olsun süt bağımlısi kızım yemeğe elissin iştahsız kızım var şuan önceden daha iyi vala yemek yese herşey güzel rahat geçer süt kestirsen yemek yememsi zordu kaç ke denedim bu sefer kesin kestim yoksa doktor emzir dedi kimisi iyi kimisi kötü dedi o haftakara kadar emzirdim vala olacağı kadar
huysuz__ Eda_Aylanc benim oğlan doğduğunda kızım 13 aylıktı, sürpriz gebelikti sütüm acıdığı için kızım reddetmişti. Süt olayı harici iyi ki böyle yakın yaşları dedim hep, 4 ve 3 yaşındalar şimdi, inanın korktuğunuz gibi olmayacak, sağlıkla gelsin minik🙏