CokCahilsinKeskeOlsen Busekrtl eğer post sahibi gibi yazdığını silerse bu yarım olur ama direk postu silerse tam silmiş olur kimse göremez şuanda sadece yazdığını sildiginden postu açık herkes görüyor postu ve başlığı
Busekrtl CokCahilsinKeskeOlsen vay be öğrenmiş oldum 😂 Acaba neden emzirmek istemedi merak ettim valla 😂
Mzzz CokCahilsinKeskeOlsen bende görünüyor şoyle yazmış kopya yapistir yaptım “Kızlar 36 haftalık hamileyim doguma az kaldı. Sütüm olur mu bilmiyorum ama hamilelikten sonra bir tedaviye baslamak istiyorum ilaç falan kullanmak durumunda kalıcam diye süt veremem. Yani bu tedavi mecburi bir sey değil aslında ama ben yinede başlamak istiyorum. Yani süt vermesem sütüm kesilirmi? En az 3 ay veririm belki ama sonrasında tedavi şart oluyor. Sütüm gelirse nasıl kese bilirim?”
CokCahilsinKeskeOlsen Mzzz Mzzz Glchan_34 AA geri açılmış ilk gözükmüyordu yazı sildiginj açmış Muhtemelen
Glchan_34 Bende de görünüyor 1aaitaj diye bir kullanıcı ismi reyhan görünmüyor burası karıştı biraz😂😂
CokCahilsinKeskeOlsen 1aitaj İnsanlar 1 gün süt vereyim diye can çekişiyor. İmkanınız olduğu sürece eksik etmeyin derim yarın bir gün kafanızı vurursunuz keşke 1 gün daha fazla emseydi diye. Tedavi hayatı değilse beklebilir bebeginizin anne sütünden mahrum kalmasına gerek yok
poyrazin_annesi28 önceden post açmış vajinal estetik mi olucak acaba 🤣 Hemen olması gerekmiyor sonuçta çocuğun emmesinden daha önemli ne olabilir @CokCahilsinKeskeOlsen
CokCahilsinKeskeOlsen poyrazin_annesi28 Ay eğer ki oysa yuh derim bu kadar acil mi ki bebeğimden mahrum edeyim. Teda ne bilmiyorum ama buysa yuh yavru ana sütünden eksik kalacak süt olduğu halde
1aitaj poyrazin_annesi28 saçmalamayın bir insanın ne hastalığı olduğunu bilmeden böyle yargılanmaz ben orda belirttim sadece 3 ay bekleye bilirim sonrasında tedavi şart diye . Yoksa ben anneyim tabiki benim bebeğimi benden çok düşünen biri olmaz . Anlamadan dinlemeden böyle gülerek yargılamakta ne biliyim
CokCahilsinKeskeOlsen Glchan_34 sonradan açmış sildigini ilk yoktu ilk yorum yazanın yorumu vardı başta
poyrazin_annesi28 CokCahilsinKeskeOlsen İnşallah yaniliyorumdur ama kendisi de demiş yani zorunlu bı tedavi değil diye 🤣 Allah akıl fikir versin
Mzzz Aklıma kızım 3 aylıkken meme reddi yapmıştı 5-6 ay eziyet çekerek binbir zahmetle emziirmeye calistigimi bir yere gidemez haline geldiğim zaman geldi sırf anne sütünden yararlansın diye sonra hamile kalınca kesmek durumunda kaldım zaten aramiyordu ama o kadar vicdan azabı çektim o kadar çok ağladım ki ben mi anormalim diye kendimi sorguladim
lena1234 Emzirmeyi zorunlu bulmuyorum, istemezseniz emzirmezsiniz ama eşiniz de çocuğu sonuçta ona danışın anne sütüyle beslemem isteyebilir. Ayrıca çene ağız kası için önemli emzirmek onu bi araştırın öyle karar verin