39+2 hala doğurmayanlar gelin sarılalım 😂
Dilaninannesi amin inşallah ♥️ hele o yalancı sancılar Allahım doğuruyorum diye seviniyorum sonra geçiyor 😂😂
Ogm evet bende yeni geldim pazartesiye kadar bekleriz sabahtan suni veririz dedi kanala inmemiş başı ama 2 cm açıklık var dedi duygularım karmakarışık umarım hakkımızda hayırlısı olur 🤲
Mompapatya amin inşallah 🥹🙏🏻 benim doktorum da kanala inmediği için başı suni vermek istemiyor tabi ki her doktor farklı en iyisini kendi doktorlarımız bilir 🙏🏻🙏🏻 bakalım ilk kim doğurursa yazsın buraya 😂♥️
Ogm tamam yazalım insAllah 🥹 doktordan doktora değişir tabiki olsun yeterki sağlıkla gelsinler bebişlerimiz de 🤲🥹
Mompapatya amin♥️♥️ hakkımız da hayırlısı 🥹♥️
Ogm evet bende 1 haftadır öyleyim😂
Ogm maşallah diyeyim kız ben ilkinde stresten bir şey yiyemedim kayınvalide ile birdik o zmn her gün bir gerilme olay yaşardık. Şimdi de çocuktan pek yiyemiyorum keşke az daha kilo alsa diyorum ama nasibinde ne varsa o. En son 3.179 gramdı yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyecekler 🥰
Rabb’im size de yardım etsin. Güzel bir doğum hikayesi yazmayı size, okumayı da bana nasip etsin 🥹😘
Ogm kızlar benim sancılarım vaaar düzensiz ama aşırı ağrılı. Gece ilişki sonrasında başladı uykumdan uyandırdı şimdi az bı yürüyüş yaptım ev içinde yatak kenarında zipladim sabah hastaneye gideceğim 10 da evden çıkacağız hayırlısını dileyinnn. Doğum yapayım açılmam olsun da. Su falan gelmedi. Bebek baya aşağıda belki de kanala girdi çıkmaya çalışıyor dicem ama şu gelmeden biraz zor. 🥹
Haberdar ederim sizlerii post acarimmm 💕
Dilara_0 ayyy naptiniz merak ettim su gibi bir doğum olur insAllah