Lavinia2000 zekiye_ssahin Kızım olmasa sanırım bende beklerim ama o çok merak ediyor doğunca kurarsam da kıskanacak büyük bi ihtimal. Onun için çabalıyorum biraz hevesini alsın gözü alışsın inşallah doğru düşünüyorumdur.
zekiye_ssahin Lavinia2000 evet çok mantıklı hevesini alir şimdi ona hersey yeni gelecek. Kızım olmasa demeyin ya lafın gelişi de olsa iyi ki var çok iyi bir abla olacak🌸🌸
gknlpln Lavinia2000 bizde de 3 kedi var doğumdan sonra kurarız herlde 😂 odasını sahiplendiler çünkü 😂
Umutmirzainci kahvesever__ ayy bilmiyorum odasını kurmadık henüz ayak altında bi yere kurmak da içimden gelmiyor 🤦🏻♀️
Nur9135 Lavinia2000 erkeklerin rahatlık seviyesi bazen yıldırıyor insanı onlara kalsa doğumdan sonra da yaparız kafasındalar😅🫠
Mercimekannesi45 Lavinia2000 inşallah canım ben kurduktan sonra içini doldurmasını nasıl bekleyecegim bilmiyorum
Lavinia2000 zekiye_ssahin Yaa tabii ki o anlamda demedim siz diyince farkettim kendimi kötü hissettim şu an 🤦♀️ yani ilk çocuğuma hamile olsaydım anlamınds demiştim yanlış cümle kurmuşum 🥺 o benim en büyük sevincim iyi ki var tabi 🥰
Lavinia2000 Mercimekannesi45 Ha söylemişsiniz şimdi gördüm. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Mercimekannesi45 Lavinia2000 32 haftaligim ama bu gebeliğimden önce 21 haftalık kaybim var korku ile geçen bir gebelik oldu çok yordu beni psikolojik olarak ama az kaldı şükür
Lavinia2000 Mercimekannesi45 Çok üzüldüm 😞 tahmin edebiliyorum endişenizi güzel düşünün güzel olsun her şey. Sağ salim kucağınıza alıp bütün kötü şeyleri unutursunuz inşallah 🌸