Baby-ES Tasya 3 gün öncesinde öğrendim, değer 260dı. Ben yumurtalama hesaplamıyorum ama doktor muhtemelen erken yumurtlamam olduğunu bu yüzden erken öğrendiğimi söyledi 😊 sizin de öyle bir durumunuz varsa bir kaç gün erken öğrenebilirsiniz sanırım 😊
Mineztrk Tasya adete 3 kala öğrendim bn testle ilk kan 353 çıktı ikinci 1257 çıktı fakat 3 güne bir beta veriyorum kese var ama bozuk dediler hayırlısı
Tasya Baby-ES ben 1 hafta öncesinde 34 le öğrendim 2 gün sonra 169 gördüm yarın tekrar kontrol amaçlı vereceğim
Gzde4507 Baby-ES bnde çok çabuk öğrendim 20 sinde korumasız birliktelik oldu 3-4 gün karın ağrım vardı test sipariş ettim ilk testim silik çıktı 2.gün koyu çıktı reglme daha 4 gün vardı. Bnm gibi olan varmış mutlu oldum. Pazartesi gidicem doktora bakalım inş sağlıklı gebeliktir. Bilerek geç gitcem. İlk gittiğimde betam 278 di. Şimdi belki kalp sesi bile duyarım inş eğer sağlıklı gebelikse
Dunyam28 Tasya yok bir kere baktırdım şu an 9+6 , ilk öğrendim sonra bekledim 5 haftalık olunca kese için gittim 8 de kalp atışını gittim bugün yine gittim , 12 haftalıkta gideceğim artik
myavocado Tasya 4 gün önce idrar testi silik çizgi idiz beta 47 idi, o şekilde öğrendim. 35+4 olduk şimdi 🤗
Gzde4507 myavocado cinsiyeti ne peki sanırım erken döllenme olduğu için böyle oluyor Bnmde öyle de. Ama henüz 6 haftalığım
Aslaninannesi_ 3 gün gecikmede 94 Tü doktor değeri düşük buldu 2 gün sonra 330 a yükseldi suan 9 haftalığız 🙏
elif475475 Tasya ben 4 gün kala kan verdim 50 idi 2 gün kala tekrar verdim 110 çıktı şimdi 12 haftalık olduk bile 🙃
elif475475 Tasya 2 gün sonra verdiğinizde iki kata çıkınca sağlıklı oluyormuş. Doktorum iki karı çıkarsa kontrole gelin demişti
EbruDemir81 Ben de 3 gün kala öğrendim ilk değerim 138 ikinci 355 üçüncü 4101 çıktı 1 hafta sonra kalp atisi için gidicez inşallah 🤲🏻
Gzde4507 Tasya testte adetten 4 gün önce falan öğrendim ilk değerim 278 çıktı hala gitmedim pazartesi gidicem