kahvesever__ Evet hadi burda konuşup sevdiğiniz kişileri etiketleyelim 😃 @myangelson knkam tabiki @Silaa66 canım aşkım 🥰 @Deletedmom_110 tatlım🥰 @Kivircik01 canım Adanalı😘 @Pinklove canım arkadaşım eskisi gibi girmiyor🥲 @minik_kurabiyeee yeni tanıştık çok sevdim kendisini😊🥰 Unuttuklarım varsa affola 😎🥳
minik_kurabiyeee kahvesever__ ay teşekkür ederim canım bende seni çok sevdim💖🌸 @kahvesever__ 🤍 @Melike_4949 bestimm💖 @Deletedmom_112 tatliş endişeli anne🥰 @Pamuk canım 🌸 Unuttuklarım varsa sorryyy💖🤍
Fundaaaaa kahvesever__ aay ben kimseyi nick olarak bilmiyorum hahahah 😂😂 etiketleyemem kimseyi ama konuşupta ne salak ya dediğim insan sayısı 2-3 en fazla onun dışında herkes çok tatlı çok var sevdiğim yardımsever içten samimi insan burda 🥳😁😻
minnosbirkiz kahvesever__ ben avokado ve pamuğu çok seviyorum, kullanıcı isimlerini tam aklımda tutamıyorum yanlış birisini etiketlemeyim ama onlar yorum atınca kendim yazmışım gibi hissediyorum, hep aynı fikirde oluyoruz genelde 🥰
Melike_4949 minik_kurabiyeee @minik_kurabiyeee bestimmmm 💖💖 @Melodimm canimmm 🥰 @Pamuk 💖💖💖 @Deletedmom_112 🥰💖💖 Hepinizi iyiki tanıdım canlarrrr @Gulsahkizilkan @Babydurubaby ahahaaa ilk gebelik şekeri hikayem senin postunla başladı 🥲💗 @tugcesakzci 🥰