Daisyy000 Babyybabyyy Domino’s gibi kıytırık fabrikasyon yerlerden değilde,daha kaliteli biyerden yiyebilirsiniz,hiçbir şey olmaz
Barbie77 Benim de canım istedim 1 kez sipariş verdim dondurulmuş yeme dışardan söyle vejeteryan bir şey olmaz sucuklu salamlı olmasın
mhrmom Babyybabyyy ayy yee bişey olmaz Allah Allah sanki yediğin gibi bebek zehirlenecek🤦 vallahi bazıları çok abartıyor😂 ben bizzat salam sucuk yiyordum kızım sağlıklı çok şükür🥰
1_papatya Babyybabyyy iyi piştiği taktirde birşey olacağını sanmıyorum bende şuan 33 haftalık hamileyim ve pizzayı kendim yapmıştım sucuklu ama öncesinde biraz pişirip öyle koydum üzerine sonra fırında biraz daha pişti çiğ olmamasına dikkat edin birşey olmaz bence
dem34 Babyybabyyy bence kendin yap ben kendim yaptım yedim içine sucuk da koydum ilerleyen zamanlarda gene yapacağım en azından Bizim yaptığımız daha sağlıklı ne yaptığımızı ne koyduğumuz belli
Ervaidil Ayy sucuklu ye nolucak 😂😂😂 ye gitsin yani niye böyle bi soru sordun aşkı ne zararı var pizzanın 😂
DNZMHMHT Babyybabyyy bence hiçbirşey deolmaz. Salam sosis olmasin sucuk yine guzel kizariyor ama onlarida canin istiyprsa bi kereden birsey olmaz