• ANKET
  • Bebek Bezi Tercihiniz?

bnm bebegim deprem olduğunda 13 gnluktu baby turco kullaniordm hatta kendimce acaba pisik yapar mi yoksa baska marka alirim demistim sonuc depremde her marka bezi kullandm hicbiri de oyle pisik yapmadi.Bebek bezini bile gücümüz yetmese bile marka alalm aman pisik yapmasin diye kendimizi kandiriyoruz.

mommys1 1 numara 1 paket 2 numara 2 paket 3 numara 2 paket alıyorum çok fazla olup elimde kalmaz adetleri az

Ecem95 hangi numaradan kaç adet almam lazım tecrübelerinizden yola çıkarak. İlk ay 6 için misal

NaimeYilmaz 22 aylık oğlum her bezi denedim yaramadı en son jenny-willy aldık bimden memnunum uzun zamandır kullanıyorum

zmra12 aradığım yorum buydu. Orada masum bebekler cani bir şekilde öldürülürken ben burada ne bebeğime ne de hamileyim aşerdim diye kendime hiç bir boykot ürünü almıyorum. En azından bu zulme engel olamasam da elimden bu geliyor ve bunu yapmaya çalışıyorum. İnşaAllah herkes bunun farkına vararak hareket eder diye de umut ediyorum sadece. Yoksa kimseye bir şey söyleme hakkımız tabi ki yok sadece umut 🥺

sevimlikek pişik genelde uzun süre altı kapalı kalırsa ve ıslak mendillerden alerji yapıyor ben sık sık değiştireceğim ve sadece suyla temizleyeceğim o şekilde pişik olacağını kolay kolay sanmıyorum

sevimlikek Bebek bezinin kuru tutulmasına yönelik yeterli hassasiyetin gösterilmemesi, ıslak cildin temizlenmesinde gecikilmesi ve bezin çok sıkı bağlanması pişik oluşumuna neden olur. Sen bimden alıp kullanabilirsin canım