Seymarda pnarpnar35 bende bugün 6 yı yaptım 225 yarın sabah kontrolüm var belkide catlama iğnesini yarın akşam felan yaptırır banada o zaman
Seymarda pnarpnar35 günaydın içim içimi yiyor kontrole saatler kala bende aşırı kıvamlı akıntı geliyor bu yumurtaların catladıgı anlamına gelmiyor demi siz yaşadınız mı
pnarpnar35 Seymarda günaydın canım bende de akinti oldu merak etme cetrotide vuruluyorsun değil mi bi de kontrolde e2 hormonuna bakıyorlar o kaç çıktı
Seymarda pnarpnar35 şimdi geldim canım baktı 6 tane o dediğin iğneden verdi çarşamba yada perşembe toplama olacak
pnarpnar35 Seymarda o iğne catlamamasini sağlıyor yumurtaların benim 3300 falan çıkmıştı en son o günün akşamına catlatma iğnesi verdiler
Seymarda Anladım benim süreç uzadı gibi boyut söylemedi ama pazartesiye kadar hem gonal f e Hemde bu iğneye devam edecem pazartesi karar verecek çarşamba yada perşembe opu olacak yani adetin 12 yada 13. Gününe denk geliyor normal demi
pnarpnar35 Seymarda rica ederim ne demek yine aklına takılan şeyler olursa yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım 🥰 Allah hepimize sağlıklı gebelikler bebişler nasip etsin 🙏🌸
Nesliii_2024 Ben bugün transfer oldum kalçadan ve göbekten iğneye başladık iğneler aşırı yakıyor ama inşallah pozitif haberi görünce unuturum diyorum 3 ay kullanacakmışım