Marsmelow Seymarda bende Ağustosta transferi çok istiyordum baya zorladım ama iş yoğunluğundan ertelemek zorunda kaldım. Umarım tümm bekleyenler güzel haberi alır herkesin tutsun inşallah 🙏🏻
pnarpnar35 Seymarda benim de yarın yumurta toplamam var inşallah hepimiz için hersey güzel olur pozitif sonuçlar alırız 🙏🌸
Seymarda pikacuu_ Marsmelow babycom456 insallah güzel süreçler bizi bekliyor olsun bende Gonal f başladım bugün 5. Günüm ilk kontrolüm oldu yumoslar büyüyor pazartesi felan toplama olur diye düşünüyorum ama transfer hemen olmayacak pcosluyum rahim dinlendirme yapacağız eylülde transfer olur herhalde
pikacuu_ Seymarda geç olsun güç olmasın canım benimde dondurulmuş embriyo 6 mayısta yumurta toplanmıştı
babycom456 Seymarda pcos var canım bende de 19 yumurtadan 17si döllendi 5. Güne gelen 12 yumurtamız var 12side donduruldu 🙏🌸
Nesliii_2024 Bende pcos olduğum için yumurtaları mayıs ayında vermiştim pazartesi transferim var çok heyecanlıyım
Seymarda Nesliii_2024 ne güzel darısı bana ve tüm isteyenlere stres yapmamaya çalış lütfen.hayırlısıyla olacak insallah canım
Nesliii_2024 Seymarda inşallah yumurtan toplandığı hafta transferini yaparlar araya zaman girince süreç uzuyor insanı biraz daha yoruyor
Nesliii_2024 Nesliii_2024 Seymarda pozitif düşün sende inşallah güzel sonuçlar alacağız bu yola başvuran hepimiz 🙏🏻
Seymarda Nesliii_2024 malesef olmayacak gibi daha önce ohss geçmişim var aşılamada suandada çok fazla yumurta uyarımından dolayı doktorum biraz dinlenme vermek istiyor
pnarpnar35 Seymarda 11.gun oldu sanırım adetin 2.gunu başladım 6 gün boyunca 225 doz vuruldum salı günü akşam catlatma iğnemi yaptım 🌸
Seymarda pnarpnar35 bende bugün 6 yı yaptım 225 yarın sabah kontrolüm var belkide catlama iğnesini yarın akşam felan yaptırır banada o zaman
Seymarda pnarpnar35 günaydın içim içimi yiyor kontrole saatler kala bende aşırı kıvamlı akıntı geliyor bu yumurtaların catladıgı anlamına gelmiyor demi siz yaşadınız mı