kbrhnky1996 emirtimr1 İnşallah Rabbim hepimizin bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hamile nin durumundan hamile anlar ancak onu fark ediyorum
Liliales kbrhnky1996 ben muz ceviz badem fındık artık ne bulursam sütle birlikte blenderdan geçiriyordum sabahları içiyordum bebeğim 3 buçuk kilo doğdu 38. Haftada. Ama seninkinin de kilosu normal nasıl besleniyorsan devam edebilirsin
Hamdiyevural kbrhnky1996 kilosu normal ya bn 39 haftada oglumu 2700 dogurdum gayete saglikliydi cok sukur
kbrhnky1996 Hamdiyevural Ne güzel sağ salim kavuşmuşsunuz. Bana göre de normal geldi doktor öyle minyon bebek diyince ben bi şüphe ettim sonra baktım ki normalmiş zaten bakalim bizim kız ne zaman gelecek bekliyoruz 37+4 deyiz
emirtimr1 Busraapaydn01_ ay sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah 🥰 ben eşimi bi tık zor ikna ettim yanımda girmesi için sizin eşinizde giricek mi 😂 diğer babalar da giriyormuş bak diyip cesaret vermeye çalışıyorum da😂😂😂
Busraapaydn01_ emirtimr1 aynen normal doğum olsa istemezdim ama sezeryan olacağı için yanımda bulunsun six gün aldınız mı burcu hocadan 😀
Zeyyno_ kbrhnky1996 Kilosu ideal bncebende bgun kontrole gidicem 37+2yiz bakalım kaç kg olmuşuz merak ediyorum bayadir gitmedm kontrole😬😅
emirtimr1 Busraapaydn01_ kesinlikle bende normal doğum olarak ilerledeydi süreç yanımda istemiyordum 😂 evet haftaya pazartesi bu saatlerde oğlumla kavuşacağım 🥹🥰 12 agustos ay aşırı heyecanlıyım yaa 🥹🥺
Ysmcrs kbrhnky1996 benimki de 2900 bence iyi her kilolu bebek de sağlıklı bebek değildir bence sağlıklı olsun önemli olan o
kbrhnky1996 Ysmcrs Tabiki de sağlikli olsunlar da kilosu her türlü halledilir doktor öyle diyince bi takıldım sonra normal dedim kendi mi rahatlattım
Rukiye1207 kbrhnky1996 yumurta ywmeni tavsiye ederim yigurt kaşar peyniri cevix badem ve fındık tabiki birde kefirde tuketebilirsun bunlar bebise kilo aldırır
kbrhnky1996 Rukiye1207 Yumurta ve kaşar peyniri ne karşı bi alerjim ama diğerlerini yedim işte bu zamana kadar bundan sonrası hayırlısı daha sağ salim doğsun da başka bi isteğim yok artık