emirtimr1 kbrhnky1996 gayet normal 2800/2900 bekleniyor zaten ama illa kilo aldırıcam dersen😅 sade kefir ceviz muz yulaf yiyebilirsin
Maviii_98 kbrhnky1996 bence normal biz 37+6 iken doktor 2800 dedi. Bence çevre baskısı ile yetersiz buluyor olabilirsin herkes soruyor çünkü.
Ruyagibi1 kbrhnky1996 rahat doğum yaparsın sen ona bak çocuk doğduktan sonra inan isterse istemez kilo alıyor ben 2990 la doğum yaptım 4 ayda 9 kilo oldu kafana takma bunları
kbrhnky1996 Sevcan62 doktor bugün iri bi bebek değil minyon bi bebek olacak dedi kilosuna da normal dedi aslında ama yine de ben biraz daha alsa diye düşünüyorum belki de ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Muz ceviz badem yiyorum her zaman
kbrhnky1996 emirtimr1 Doktor da normal dedi ben biraz tedirgin oldum o yüzden teşekkürler cevap için de
emirtimr1 kbrhnky1996 kilo her zaman sağlıklı olduğunu göstermez askım maşallah kilosu yerinde sağlıkla gelsin inşallah
kbrhnky1996 emirtimr1 Bende her zaman böyle düşünüyorum sağlığı yerinde bi sıkıntısı yok bu zamana kadar da kolay bi hamilelik geçirmedim malûm son zamanlar hormanlar da etkiliyor insanlar da hep bi kıyaslama içinde bende bi tedirgin oldum o yüzden
kbrhnky1996 Maviii_98 evet hep bi kıyaslama içinde herkes ben de bu süreç de kımseyle iletişime geçmek istemiyorum kendimi daha rahat hissetmem lazım
kbrhnky1996 Sevcan62 Bende öyle düşünüyorum en azından bi iki haftamız daha vardır diye tahmin ediyorum
kbrhnky1996 Nuris_ Her bebeğin kilosu gelişimi bir olmuyor işte sağlıklı olsunlar da en önemlisi o bizler için doğduktan sonra zaten toparlıyolar
emirtimr1 kbrhnky1996 ay seni çok iyi anlıyorum kuzum bende çok yorucu bir süreçten geçtim şuanda da bebğimin karın çevresi bir hafta geride ama mesela kilosu da iyi deri doktorumuz o yüzden sağlıkla doğsunlar illa tosuncuk yaparız🥲😅
Nuris_ kbrhnky1996 aynen zayıf bebek daha erken toparlaniyo önemli olan sağlık kzim da zayıf doğdu 2 buçuk kilo oğlum da şuan da öle şeker var bende tabi
kbrhnky1996 emirtimr1 İnşallah Rabbim hepimizin bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hamile nin durumundan hamile anlar ancak onu fark ediyorum