Ebruub themom95 hayır bende çok baktım buna araştırdım döllenme zamanı kesinlikle cinsiyeti belirlemiyor canım
Ebruub themom95 ben de kız evlat istiyorum iki oğlum var rabbim hayırlısını versin herkese şimdi düşük tehlikem var kanamam var gözümde kalmadı hiç birsey 🙄🥺
themom95 Ebruub sağ salim kucağınıza alin inşallah tabi ki en başta her zaman sağlıklı olması ve hayırlı evlat olması önemli sonra cinsiyet❤️
Ebrucar themom95 ben de de çin takvimi tutmadı Rus takvimi tuttu ama bence ona göre çocuk yapılması imkansız ya çünkü hangi gün tutacağını asla bilemeyiz. Rabbim hangisini gönderirse o geliyor ☺️ sağlıklı uzun ömürlü olsunlar cinsiyeti önemli değil ❤️🙏🏻
ggmom themom95 benim erken döllenme erkek ilki de normaldi o da erkek yani değişmez bı bu kaldı cinsiyet belirlemek için 🤣
Gzde4507 themom95 tam tersi y kromozomu daha hızlıdır erken döllenirse erkektir. Geç döllenirse kızdır. Ama tabi ki ihtimal yani kesinlik yok
Sosyalbiri Tam tersi diye biliyorum canım. Y kromozomu hızlı ancak dayanıksız, X kromozomu yavaş ancak dayanıklı diyor bazı uzmanlar. Yumurtlama gününde olursa genelde erkek diğer günler olursa ya da geç döllenme olursa kız olur diyorlar
3438FG themom95 Tabikide umutlanma bacım. Hayallerin durduk yere suya düşmesin. Allah bilir Allah. Varsa nasibinde olur. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin 🫶🏻
GrkmDmn themom95 ben de bir yerde erkek bebek için babadan gelen y kromozomu taşıyan spermlerin daha hızlı ama daha az canlı kalabildiğini , x taşıyan spermlerin daha yavaş hareket edip daha uzun süre canlı kalabildiğini okumuştum. Bu durumda tam tersi oluyor 🤣 çatlama günü hemen döllenme olduysa erkek oluyor. 🫠
Ayseyavuz ParlaveUras öyle bişey olursa heyecandan olurum valla bu msjinizdan sonra bide düşünün iki erkekten sonra kız dunyalar benim olur
Zemree28 2 oğlum var ilkini özellikleri yumurtlama zamanlarına dikkat edenerek denedik hamile kalma ikhitmali daha yüksek günler diye yumurtalara zamanı tutan gebelikler erkek diyorlar doğru tuttu bende 2. Oğlumda kilo aldım pcos teşhisi ile hemen hamile kalmazsın dedi doktor kilo verdim ama istediğimiz için bi korunıyoduk bi korunmuyorduk erkek oldu 3. Ye hamileyim kaza kurşunu oldu bu korunduğum halde hamile kaldım adetime 5 gün varken oldu yani yumurtlama zamanı geçmişti zaten şuan kıza hamileyim geç döllenme vs bilememde yumurtlama zamanı erkek sonrası kız bende tuttu 🙃