orkidemm_ themom95 benim bildiğim tam tersi canım erkek bebek kromozomu daha hızlıymış ve kısa süreli yaşıyormuş kız ise uzun süre yaşıyormuş ve yavaşmış
Whitecolour themom95 bu doğru değil yumurta istediği spermi seçiyor yeni bilimsel çalışmalar bu yönde, kaderde ne varsa o olur bence ☺️
themom95 Whitecolour orası öyle tabi ki ama bazen şansımızı da denemek istiyoruz ihtimalleri yükseltmek icin😊
themom95 _Mother_ öğrenirsiniz haber verin lütfen bakalım gec döllenme olunca kiz olma ihtimali artıyor mu😊
themom95 Ebrucar ya bende hic bisey tutmadı cin takvimi haric😂 oda sabahın sitesindeki tuttu bilsem ona göre yapardim cocugu
Ebrucar themom95 ben de de çin takvimi tutmadı Rus takvimi tuttu ama bence ona göre çocuk yapılması imkansız ya çünkü hangi gün tutacağını asla bilemeyiz. Rabbim hangisini gönderirse o geliyor ☺️ sağlıklı uzun ömürlü olsunlar cinsiyeti önemli değil ❤️🙏🏻
Whitecolour themom95 Allah gönlünüze göre versin herhangi bir cinsiyeti istemek ayıp değil günah değil bol dua edin ☺️
Merve_kucuk themom95 Adetten hemen sonra kalınırsa kız adete yakın kalınırsa erkek diyorlar aslı var mı bilmiyorum
themom95 Merve_kucuk evet öyleymiş bende bunu merak ettim herkeste olmaz tabi ama tutanlar var mı acaba😊