gmz10 Bize de 12. haftada kız dedi ama bekleyin alışveriş için demişti doktor. Cinsiyet değişmedi ama ben kıyafet alışverişi için bekledim değişenler de oluyor çünkü. Onun yerine unisex parçalar almıştım.
Nananan Hasret3449 o zmn inşallah benimkide belli olur ya aşırı merak ediyorum ikinci çocuk ama ilkinden daha çok heyecanlıyım sanki 😂
Cimenn1223 Hasret3449 değişmeme ihtimali yüksek ama yine de alışveriş icin bekle istersen bizde degişmedi diye sende degişmicek diye birsey yk
DenizBatus Nananan bende 12+4de gittim doktorum erken dedi 16da falan net belli olur dedi.radyoloji doktoru da ikiliyi yaparken onada sordum oda aynı şekilde 16dan erken yapılan tahmin net olmaz dedi hiç bir şey söylemediler bir dahaki kontrolde öğrenirim insAllah 15de gidicem bakalım
--sy Hasret3449 ne kadar emin olursa olsun bence 16. haftaya kadar bekle en net kesin şekilfe o zaman belli olur
Ygmr_123 Hasret3449 benimde bir kızım var eşim erkek istiyor bakalım artık hayırlısı bana da kıza benziyor dedi doktorum
Sergul1425 Hasret3449 bana da 12 haftada kız demişti ama 17 de kesin erkek dedi suan oğlum 5 yaşında yanılma olabiliyo
Hasret3449 Sergul1425 evet ama bu çok emin konuştu %90 da deyince cihazda çok kaliteliydi her şeyin hayırlısı dedim😃❤️
Sergul1425 Hasret3449 aynen hayırlısı olsun bana kız ama sen yine de hazırlık yapma bekle demişti doktor 😀