Hasret3449 Bize doktorumuz kız dedi %90 değişme ihtimali var mı ona göre alışveriş yapmak istiyorum yavaş yavaş yaşayan var mı çok emin konuştu
_ozlmm Hasret3449 Aa ben kız demiştim size 🙈 Sağlıkla gelsin inşallah ♥️ Genelde 16.haftadan önce yanılma payı olur diyorlar ama bilmiyorum sizin bebiş yapı olarak kıza benziyor değişmez gibi de duruyor 😇 Unisex olarak almaya başlarsınız erkekte olsa kullanırsınız zaten bir sonraki kontrol de netleşir o zaman da cinsiyete uygun alırsınız
Alesh Hasret3449 degisebilir yani tam gelismemis olabilir yada saklamis olabilir. Banada 12de buyuk ihtimal kiz demisti hatta bacak arasini gosterdi bos dedi ama 16.haftada erkek oldugunu gorduk. Hatta ben detayliya kadar inanmamistim gordugum halde :)
Hasret3449 _ozlmm evet siz kız dediniz hayırlısı olsun inşallah iki kızım olur her şeyin hayırlısı sağlıkla gelsin ikinci kontrole gider miyim onda da kararsızım böyle biliyorum böyle kalsın😃 Çünkü ben kızı istiyorum baba erkek😬
aydinecemm _ozlmm bize de bakabilir misiniz 12 haftalık burada doktorum bir tahminde bulundu ama kesin birşey söylemedi
Ygmr_123 Hasret3449 benimde bir kızım var eşim erkek istiyor bakalım artık hayırlısı bana da kıza benziyor dedi doktorum
Blossombasket Alesh bana da önce erkek dedi, sonra kız dedi. Bir sonraki kontrol bir ay sonra, çok merak ediyorum 😅🙈 başka bi doktora gidebilirim her an
Balyanaklikoalam Hasret3449 11 de kız dedi ve değişmedi ilkinde de 11 de öğrenmiştim onda da değişmedi değişen var ama genelde aynı oluyor
incismom Bana da 12.haftada kız ama 16.haftaya kadar bekleyip emin olalım dedi yanılmadı :) kızımızı bekliyoruz son 30 :)
Nananan Hasret3449 tam 12 haftada mi belli oldu bende 11+1 haftalık hamileyim kontrole gittiğimde 11+6 olacak belli olur mu ki
Minikmucizem21 Kızlar ben ilk gebeliğimde oğlumda yalan söylemiyim 20. Haftalarda oģlan oldugunu öğrendim ozaman 5 parça felan aldım heveslendim ama fazla bişey almadım biraz bekledim… siz bilirsiniz yanilma felanda olabilir 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Cimenn1223 Hasret3449 cihazi kaliteliyse olur ilk kizimda da 12.hafta da öğrendm değişmez cinsiyet partisi yapa bilirsn demişti değişmedi