Nur2025 çok ciddi bir pcos vakasiyim ben. ilk genç kizlik zamanlarimdan beri bu dertten çekiyorum. gebeligim öncesinde en son rutin kontrolum için doktora gittigimde doktor 1 sene düzenli tedavi görmeden asla gebelik mümkün olamaz bebek düşünüyorsan tedaviye başlamalıyız demişti. bebek düşünmediğim için, canıma minnet doktor bey zaten düşünmüyorum demiştim.
daha sonra başka sebeplerle 4 ay kadar düzenli olarak magnezyum kullandım. kullandığım ilk ay adetim düzene girdi. 4. ayın sonunda özellikle denemedigimiz hatta geri çekilme yöntemiyle korundugumuz halde 5 haftalık hamile hamile olduğumu öğrendim. kesinlikle magnezyum nedeniyle olduğunu düşünüyorum ben. bazen 3-4 ay, bazen 7-8 ay adet olmayan bir insandım. doktorun da dedigi gibi asla mümkün olmaması gerekirdi…
bu yüzden bebek isteyen pcoslulara magnezyum kullanmayı şiddetle tavsiye ediyorum. herkes özlediğine kavuşsun inşallah 🫠
bizimki sürpriz bir misafir oldu, doğurmama da çok az bir zaman kaldı 😇 umarım bu bilgi işinize yarar ve sizler de bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız 🌸