edasaribek Kayseride yakin zamanda nerede detayli ultrason a girdiniz kacinci haftanizda ve nekadar ucret odediniz sehir hastanesi cekmiyormus
Minikprensesim_ edasaribek 22 haftalıkken Kızılay’a gittim gecen hafta çarşamba şerif bey gerçekten tavsiye ederim . İlgisi güler yüzü rahatlatması anlatması detayına kadar göstermesi çok iyidi çıkarken de net 3 resim verdi . Çerçevelettir koy öyle resimlerdi
Ozbekasena edasaribek Mehmet tayyar özel klinik yaptirdim 23+4 girdim güzeldi herseyi i anlatarak baktı bitane resim verdi foto yakaladık a telefonla çekmemiz izin verdi 3500 yaptirdim
numix Hüma Hastanesinde mehmet tayyar’a gittik. 3500 fiyatı. Ama hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum, eğer onu düşünüyorsanız gitmeyin diye yazdım.
edasaribek numix bana da ilk gebeliğimde Tuncay özgün’ü çok övmüşlerdi oğluma engelli olduğunu söyledi aldırmamı tavsiye etti oğlum şu an 3 yaşında çok sağlıklı bu ikinci çocuğundan asla Tuncay bey’e gitmeyi düşünmüyorum ben de
numix edasaribek Tuncay beye randevu bulamadığım için ona gittim aslında. Ama genelde perinatologlar keskin konuşuyor bilmiyorum neden böyleler
Dereya Ben Kızılay hastanesinden şerif ışına randevu aldım ona gidecem 15 Ağustos da bir kaç arkadasm ona gitti memnun kaldı gıdınce tekrar yorumlarımı yazarım kızlar
edasaribek Minikprensesim_ henuz 16. Haftamdayim 1 veya 2 hafta oncesinden arasam randevu alabilirmiyim
Minikprensesim_ edasaribek bence şimdiden ara al . Bende o haftada almıştım . Tam 22 haftaya denk getir . Uygulamadan bak şu tarihe randevu almak istiyorum de .
Minikprensesim_ edasaribek rica ederim canımm şimdiden inşallah hersey güzel olur 🥰 sende mutlu ayrılırsın o odadan
busragurkan Kayseri şehir hastanesinde detaylı ultrason var girebılırsinz ben Yelda hanım ve Mehmet bey e gidiyorum kontrollerıme çok memnun kaldım