Melisaatik Merhaba bende 10 haftalık gebeyim bana da doktorum progestan verdi 2 tand 100 ml 200 ml şeklinde fitil olarak. Paket bittiğindw devam etmene gerek yok dedi. Normal mi bu sizin yorumları okuyunca tedirgin oldum?
artikbiranneyim Melisaatik riskiniz geçtiği için bıraktırmıstır, benim devam ediyordu o sebeple hep kullandım
artikbiranneyim Mery6619 ben de 36 ya kadar diye düşünmüştüm ama haftam biraz önde gidiyor onu düşünerek böyle bir karar aldı sanırım doktorum
Senuska artikbiranneyim ben de adalat kullandım 35te bırak demişti çok ağrın olursa arada iç dedi ama 36da kesin bırak dedi. Progestanı da 35e girince bıraktırdı. Aynı şekilde ben de korkuyla geçiriyorum haftalarımı.
artikbiranneyim Senuska ah sizi o kadar iyi anlıyorum ki böyle korkuyla geçirmek çok zor.. insallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı♥️
Umudummmm Meryem2121 yok özele girer diye bişey demedim eczanede bişey demedi sonradan yazdırma olurmu acaba
artikbiranneyim Meryem2121 haftam 35 le uyumlu oluyor benim de bırakınca sanırım onu düşündü doktorum da
Umudummmm artikbiranneyim tüp bebek benim ordan ilaç aldığımızda bişey demediler dedim bu ilaçlar özel herhalde ondan ama hiç sormadım sonradan yazılırmı
Meryem2121 Umudummmm sonradan yazdırma olur ku bilmiyorumda ilaçlarınız gittiğinde yazdırıp öyle alın
e_blue_sky_a artikbiranneyim bana lekelenmeler yaşadığım için vermişler idi. Düşük olmasın diye. Fetal dna miz da temizdi. Düşük geçmişi de vardı.
Fatmadali Umudummmm benimde tüp bebek canım dr yazdı ama karşılamadı sonrasında bende yazdırmadan almaya devam ettim
artikbiranneyim Umudummmm doktorunuzla bir görüşün, geçmişe dönük zor ama yeni alacağınız ilaçlar için yazdırırsınız ben hep doktoruma yazdırdım ilacımı