Birufakanne Meliha09 benimde 88 kaldı. İkinci gebelik, ilki normal dogumdu ama benimde sizin gibi kötüydü ilki hicbisey bilmiyordum çünkü. Pozitif düşünmeye çalışıyorum 🤭
Glsmbln Meliha09 2.gebelik 27 gün yazıyor 37.haftadayiz ilk gebeligim 34+2idi suanli baya durdu maslalah her gebelik çok farklıymış yaşayınca anladım heyecanla doğmasını bekliyoruz
Tlyysf Alinrabia kaçıncı haftadasınız. Ben32 haftalıkken dönmemiş dedi 2. Gebelik normal istiyorum da. 2. Gebeliklerde geçde dönebilirmiş bekliyorum bakalım.
Alinrabia Tlyysf 29+4 suan 28+6 da gıttım ama gıtmeye ykın baskı hıssedıyordum batıyordu sordum gıttıgım gun normal hıssetmen bebek donmus dedı bana
DEF_ikiprensbirprensesmom Meliha09 uygulama son 22 diyor ama mecburi sezeryan pazartesi kontrolüm var en yakın zamana gün isteyeceğim sanırım çünkü artık adım bile atamıyorum. Kızımda asla böyle olmadım. Bu defa bambaşka oldu ya. Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz 🤲🏼🧿
Alpsmommm Meliha09 son 12 gün normal doğum olarak bekliyoruz 2 gebelik kızım olacak oğlum 39+4 de doğmuştu 🤭