Nes7616 Meliha09 benimde 2. Oğlan oğlum 35 aylık olacak araları 3 yaş olacak yani duygusallıktan girip çıkıp oğlumu seviyorum geceleri onunla beraber kucaklaşıp yatmak istiyorum
Flale nesli123- yeni inmiş kanala yarın randevum var sabah kızlar dua edin kendi sancılarımla olsun doğumum suni cok acı veriyor bigün kasılmalar var ama düzenli değil🤷🏻♀️🙏🏻🥺
Alinrabia Seyma5050 ılk dogumum normaldı bu da suan normal gorunuyor bırsey cıkmazsa ınsallah 🤲🏻 benım bebış donmus gecen hafta doktor bası asagıda dedı senınkı ne durumda
Tlyysf Alinrabia kaçıncı haftadasınız. Ben32 haftalıkken dönmemiş dedi 2. Gebelik normal istiyorum da. 2. Gebeliklerde geçde dönebilirmiş bekliyorum bakalım.
Seyma5050 Alinrabia ne güzel maşAllah 😊Bende normal doğum istiyorum Allah nasip ederse inşAllah ama doktor bişey demedi bebeğin dönüp dönmediğine dair 😊ultrasonda yan duruyordu normal 😊
Seyma5050 Alinrabia benim rahim ağzı gevşekliği vardı 3.ayda dikiş atıldı yani riskli gebelik geçiriyorum iğne kullanıyorum önlem amaçlı.Doktor en başında normal doğum yapabilirsin demişti ama bizim için süreç önemli kaçıncı haftaya kdar gelebilirsem biz onu düşünüyoruz
Dilan_Deniz Meliha09 bnmde ikinci sezaryen olucak,49 gün kaldı uygulamaya göre,sanırım başıma gelecekleri bildiğim için istemeden güzelde geçse stres olmuyor değilim,oğlum 3 buçuk yaşında kız olucak inşallah sağlıkla gelsinler