Mehtapp06 Emell tek doğum oldukça pahalıymış ben muayene+doğum düşünüyordum bu durumda paket en mantıklısı😊 teşekkür ediyorum
Sarenil Elwing6 ben 14. Haftamda live geçtim. Şu ana kadar sorun yok sezeryan epiduralde sadece 250 tl fark ödeyeceğim. Fiyatta hastahaneye göre değişiyor en kapsamlı liv ama
Sarenil Elwing6 iki tür sigorta yaptırma şansınız var 1 hamile kalmadan önce 6 ay yada 1 yıl yaptırmış olmanız 2. Hamile kaldıktan sonra demir hayatın sunduğu iki can sağlık sigortası. Liv in hastahane paketi daha pahalı bu arada
Elwing6 Sarenil sigorta medicalparkta da livde de ayni oranda mi karsiliyor son olarak :) muaynr ucreti livde daha pahalo olmasi vs etkiliyor mu sigortayi
Elwing6 pnrmrt o zaman benim icin medicalpark daha uygun olacaktir tesekkurler tabii yazarim gelismeleri :)
Sarenil Elwing6 Tabii ki live göre medikal park daha uygun Ama orada iki doktoru seçemiyorsun sgk ile anlaşması olan doktorları seçiyorsun. Özel muaynesi olanları seçemiyorsun
Sarenil Msdenizkky Ben de başak Güler’e gidiyorum ama emin değilim değiştirip değiştirmemek konusunda
Elwing6 Sarenil benim kafamda pınar telli var zaten onda da sigorta oluyor sanirim bakalim sonuc ne olacak :)
Hmleanne Sarenil basak hanımdan memnun kaldınız mı Bana işini aceleye getiriyor gibi geldi birazda soğuk geldi acaba ben mi yanildim