Minkkk Arkadaşlar merhaba vajinada baskı ağırlık hissi hisseden var mı? Böyle bir hamilelik belirtisi var mı? Yumurtlama gününü değerlendirdik sağ kasıkta batma var akıntım yok birde vajinada baskı hissi var içi dolu balon var gibi.
Fatmanur12345 Minkkk bazılarına garip gelebilir ama bende olmuştu hatta burda belirti olabilir mi diye sordum herkes garipsemişti ama hamileyim
Bengo Minkkk ben hamileyim 27 haftalık ilk günden beri var ne yapsam geçmedi bu his magnezyum ve egzersiz dediler ama nafile yani hiç yürüyemiyorum bile
sacmalamakizim Minkkk Canım belirti olarak hiç yaşamadım, ama olur mu olur bence herkesin belirtisi farklı sonuçta. ☺
mommy_pink Minkkk gercekten ben de nasıl sorucagımı bilemedigim icin sormamıstım. kasık degil. tam vajinada bir ağırlık varmış batma hissi varmış gibi. biz de bu ayı degerlendirdik. ve en belirgin belirtim bu. hayatımda böyle bisey yasamadim. günlerdir vajinamda bir batma hissi
denizleo09 Bengo hemen hemen aynı haftalardayiz. bende sizin gibiyim özellikle akşamları. Çok kez doktora gittim bi şey olmaz dedi akşamları sanki bebek çıkacakmış gibi bi ağırlık hissediyorum
Minkkk Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için bana da çok garip geliyor. Uyuşuk gibi baskı gibi inşallah hamilelik belirtisidir benimkide🥰
Minkkk mommy_pink evet ben de belirtileri internetten araştırdım böyle bişey bulamadım anlayamadım🤷♀️
fatmakyn Bi kaç haftadır hamileyim markete gittim geldim vajinamda baskı hissediyorum korkuyorum açıkçası ayaklarımı diktim havaya şimdi uzanıyorum herkes öyle mi
mmedinestlms Minkkk ayyyy benim belirtilerimin aynısı bat 9 gösteriyor o günü iple çekiyorum rabbim hayırlısı ve kolay şekilde bize de bu duyguyu tatdırmaya nasip etsin benim akıntım bi çoğalıyor bi azalıyor kasıklarım da batma oluyor sanki âdet olacakmışım gibi ağrıyor test yapıyorum negatif çıkıyor adet tarihimi bekliyorum inşallah pozitif görürüm birbirimiz için bol bol dua edelim
Minkkk mmedinestlms aynı benimde bir ağrı giriyor galiba adet olacağım diyorum bir geçiyor galiba hamileyim diyorum 7 sini gösteriyor bat benim dualarımızı edelim birbirimize Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı evlatlar nasip ersin hepimize
mmedinestlms Minkkk canım bi yarım saat önce prodoctor erken gebelik testi yaptım gölgeli şekilde silik çıktı galiba hamileyim ama kan vermek için adet tarihimi bekleyeceğim kesin net çıksın diye
mmedinestlms Minkkk öncekilere nazaran azaldı ama bazen adet olacakmışım gibi hafiften ağrılarım oluyor ve 2,3 gündür aşırı başım ağrıyordu migren ağrısı gibi birde bacaklarım çok fazla ağrıyordu ama emin olmak için regl tarihime kadar bekleyeceğim